una mica de tot arreu

9a Hivernal 2017. Personalitzant. (2)

És curiós veure com cada esport té un trets visibles que el caracteritza pel que fa a la manera de vestir-se. En el cas dels ciclistes la discreció no domina. El que es veu és un escampall de color en tots els looks.

Una cosa que crida, i molt, l’atenció és el casc. Sembla mentida que una peça que té la funció de protegir el cap es pugui mostrar amb una varietat de dissenys tan variats i vistosos. M’he entretingut a fer una selecció d’alguns d’aquests cascs.

Les ulleres de sol també és un altre element vistós. Tenen una doble funció que és, protegir els ulls del sol i alhora del vent. El diumenge va ser un dia especialment dur i el vent picava fort. Aquesta jove complementa la seva protecció amb un buf. Tot plegat fa que la seva manera de combinar els colors faci el conjunt molt atractiu alhora que pràctic.

Amb una estètica molt espectacular aquests tres ciclistes posen a l’arribada. Fixeu-vos en el detall de com porta el casc el de la dreta.

Aquí mirant tots cap endavant. Quin goig que fan!!!!

Una i l’altra no.

Amb aquesta imatge de fons de la Universitat el casc d’aquest ciclista hi destaca mostrant-ne el perfil.

Val a dir que tota aquesta gentada que va iniciar la cursa davant d’aquest magne edifici ha de quedar enamorada d’aquest lloc. És difícil trobar indrets com aquest i tothom se n’emportà un record molt bo.

Al post de demà hi podreu veure les espectaculars imatges de la sortida que, sumades a altres del difícil recorregut, fan que aquesta prova sigui força dura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: