una mica de tot arreu

Desfilada de moda dels Comerciants de Cervera. Tardor 2016 (1)

Des de fa una bona pila d’anys, els comerciants de Cervera, en temps de tardor, organitzen una desfilada de moda. Són moltes les vegades que hi he anat i, en general, la presentació resulta ben atractiva.

La d’aquesta darrera edició potser ha estat una de les millors que s’han vist a nivell de coreografia, dinamisme i fluidesa, El passi que va tancar l’activitat va ser genial, el millor que havíem vist mai en tots els anys.

En faré un parell de posts perquè quedin com a testimoni d’aquesta desfilada, tot i que les imatges no han sortit com volia, ja que tenia una màquina en reparació que és la que em va bé per fotos en interiors. Disculpeu, però penso que és interessant posar-hi unes quantes imatges perquè donin fe de l’esdeveniment.

La desfilada Tardor 2016 va començar amb els més petits. L’establiment de roba infantil Jodima en van tenir cura. En aquestes imatges podeu veure com, els més menuts, acompanyats d’altres de més grans, lluïen tot el fantàstic ventall de peces de roba que es poden trobar en aquesta botiga que ha demostrat, des del dia de la seva inauguració, un gust exquisit, tant per la tria del material que té a la venda com la presentació del mateix als seus aparadors.

d1

d2

d3

d4

d5

d6

d7

L’establiment Anna Maria, que té les portes obertes al carrer Combat des de fa tants anys va fer una presentació molt atractiva. Els més menuts també hi van participar acompanyats de més grans. Tant la coreografia com tot el material que van mostrar va ser un encert.

d8

d9

d10

d11

d12

d13

d14

d15

Diferent, un establiment que ja ha assolit un rellevant prestigi, també va tenir presència en la desfilada. Moda femenina i masculina és la que van presentar aquest grup de joves que feien molt goig.

d16

d17

d18

d19

d20

Jud-gar és un establiment que exposa, al carrer Santa Anna, les peces de roba en els seus dos magnífics aparadors, que sempre llueÏxen esplèndits. Les peces que van presentar en aquest passi, algunes de marques molt conegudes, eren molt atractives.

d21

d22

d23

d24

Sastreria Miret, un establiment amb molt prestigi, també presentava un conjunt de peces juvenils i de qualitat.

d25

Tanco el post amb la imatge d’aquesta jove tan eixerida que, vestida amb aquest pichi vermell, va mostrar una de les peces trendy d’aquesta temporada. No s’havien portat poc els pichis!!!! Aquest però, confeccionat amb un material molt actual.

d26

Amb el post de demà quedarà per acabada la informació sobre aquesta desfilada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: