una mica de tot arreu

Tots Sants 2016. Activitats. (2)

tots-sants

Tal com informa el cartell es va seguir amb l’activitat que s’havia iniciat fa quatre anys: fer una exposició de fotografies i de documents. Els tres anys anteriors s’havien mostrat imatges antigues d’aquest espai i, enguany, s’ha iniciat una nova sèrie que porta per nom: Persones rellevants que reposen al cementiri de Cervera i que, en aquesta primera edició, es va dedicar a Josep Solsona.

També s’anuncien les Actuacions musicals, a càrrec dels alumnes del Conservatori de Cervera.

1

so7

es

Així com també una nova activitat molt adient: una lectura de poemes de la poeta cerverina Isabel Valverde del seu poemari “Porto flors al teu silenci” de l’any 1986.

isabel

Aquí podeu veure l’espai expositiu on es mostrava tot el material dedicat a la memòria de Josep Solsona.

so2

so1

so3

so4

El Regidor responsable del Cementiri, Jaume Carcasona, va valorar molt positivament tot el gran canvi que s’ha fet en aquest espai durant els anys que aquest partit que representa n’ha tingut cura, va donar les gràcies a tots i totes que hi han col·laborat d’una manera desinteressada i va aprofitar per acomiadar-se del càrrec, ja que és la darrera vegada que presidirà aquesta activitat. Va remarcar l’acurat treball que realitza el responsable de l’espai, Miquel Codina, que ha convertit en un magnífic i ben cuidat jardí el Cementiri de Cervera. Així com també Sisco Pomés, que, com a voluntari, hi dedica molt temps.

so6

En aquestes imatges podeu veure diferents aspectes de com lluïa el Cementiri que va acollir, com cada any, moltíssimes visites.

so9b

so8

so12

so13

so11bo

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: