una mica de tot arreu

3er Carnaval de Secà. Sortida de la Universitat (1) (2)

Un cop heu vist com estaven decorats els espais que acollien el Carnaval de Secà ara, estem davant la Universitat per tal de gaudir amb la sortida de totes les comparses a l’inici de la Rua. En primer lloc veureu la carrossa .del Rei del Carnaval. Tenint en compte que la temàtica d’enguany era la Jungla el Rei havia de ser un animal. Billy Vilaltella, que en aquestes tres edicions de Carnaval ha entomat aquesta representació, portava un maquillatge molt eleborat. Semblava un animal salvatge

Passeu a veure aquesta sortida

ru1

El Rei del Carnaval encapçala la Rua amb una carrossa magnífica que barrejava aspectes de diferents animals.

ru4

ru5

Fixeu-vos en la seva cara. Un espectacular maquillatge el transormava en una espècie de trigre…

ru7

ru8

A l’esquerra, podeu veure el plafó alusiu al Carnaval, dissenyat amb molt encert. A la dreta, un símbol africà, ja que la temàtica era la jungla.

ru9

Un ventall de plomes de paó reial donava un acabat perfecte a la carrossa.

ru10

ru11

Els elements alusius a la jungla eren una constant: la capa del Rei, els barrets de caire tropical, les teles d’estampació africana, els grans tòtems de colors que ens recorden tribus d’Àfrica…

ru12

La percusió té un paper importantíssim en aquest Carnaval de Secà. Eren molts els grups que, amb els seus tambors i altres instruments, donaven una marxa impressionant a la Rua. Aquest és el primer grup que vam poder veure.

ru2bo

Barrejats amb les comparses de percusió, aquest any, moltes collesde gent de Cervera i de fóra es van animar a participar en aquesta fantàstica edició del Carnaval de Sekà. Sembla que hi va haver 28 comparses cosa que suposa un èxit aclaparador ja que cal tenir en compte que aquesta era la tercera edició.

Aquesta colla de Cervera representavent un casament. Al fons i al mig es veuen els nuvis.

ru4bo

Cadascun d’ells i d’elles feien molt goig amb el seu vestuari de celebració. Impossible fer fotos individuals amb la gran quantitat d’informació que cal donar sobre aquest esdeveniment.

ru5

Un altre grup de percusió que va iniciar la Rua amb molta marxa!!!!!

ru6bo

ru7bo

Una comparsa més reduïda. Els premis tenien tres categories i a cadascuna d’elles s’en donaven als tres primers. Hi havia el premi per comparses amb molts participants, per comparses amb menys participants i el premi al millor grup de percusió.

ru8

La gent de Sound de Secà no participaven com a grup de percusió. .Estaven molt enfeinats en tenir cura de tot el referent a l’organització. Anaven vestits com exploradors: uns pantalons de color clar i una samarrera dissenyada expressament per aquesta edició. Aquí podeu veure el Bernardo que és un dels puntals d’aquest grup.

ru9bo

Una altra comparsa de percusió. Ho feien d’allò tan bé. Només cal veure la sensació de moviment que capten les imatges.

ru11bo

 

ru15

Aquesta comparsa feia molta patxoca. Anaven disfressats com els soldats d’Esparta de la famosa pel·lícula “Trescientos”. Encapçalats per Leònidas van morir tots a mans dels perses. Recordeu que tots tenien uns cossos d’infart i aquests joves també deunidó el bé que lluïen. Va ser una comparsa amb premi.

ru22

 

ru24

ru25

Demà seguirem veient els grups que anaven sortint de dins la Universitat per incorporar-se a la Rua.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: