una mica de tot arreu

Tast de vins al Campanar de Cervera

.Aquest cartell és que anunciava una activitat molt especial. Podeu llegir-lo per tal d’informar-vos-en.

vi07bo

Doncs toca anar al pis de les campanes. Pujant per l’escala de caragol de ferro, a la que s’accedeix des del carrer Sebolleria, es travessa un petit espai i ja l’escala de pedra porta directament a l’esmentat pis de les campanes.

c

vi1

En arribar, un grup poc nombrós, ja que aquesta activitat es feia amb un grup reduït, .estava escoltant les explicacions.

vi2

Unes explicacions de anaven a càrrec de Juanjo Cerezuela responsable del restaurant Casa Nostra i reconegut sommelier.

vi3

vi35

El sol baixava i aquest tast s’anunciava precisament per l’hora de la posta. Des dels finestrals gòtics, els camps dels afores de Cervera i les edificacions més properes, es podien veure amb molta claredat.

vi36

vi37

El sol daurava la pedra. Sempre és la millor hora per fer fotografies. La llum de l’horabaixa és impagable.

vi38

vi40

vi39

El ritual de fer els dos tastets ja s’ha .enllestit i Juanjo està acabant de donar les darreres explicacions.

vi41

Una ullada més, aquest cop mirant la plaça, ens farà adonar, un altre cop, del poc respectuosa que va ser la Institució estatal que va permetre posar aquest pegat de teulades a l’edifici de l’antiga casa Codina. Els particulars tots tenen cura d’arranjar les teulades amb la teula de tota la vida. Mireu com destaca, i no pas per fer bonic, aquest habitatge

vi43vi42

Una imatge cap a l’altra banda.

vi44

Ja s’està acabant la primera d’aquestes dues activitats programades per fer un Tast de vins al Campanar. Aquest cloquer cerverí n’ha vist i n’ha acollit moltes, de coses, però possiblement un Tast de vi no l’havia aixoplugat mai.

Una iniciativa que ha estat una bona idea. Els que hi van participar a l’hora de la posta de sol, van gaudir amb els daurats i els ocres dels darrers raigs que, com podeu veure, transformaven el preciat líquid en or.

Els que van pujar-hi a les 11 van poder contemplar Cervera de nit.

vi45

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: