una mica de tot arreu

“Un polsim d’alegria” un llibre de cuina en homenatge a Josefina Cornellana i Rosita Martí.

Dintre dels actes de la celebració del 10è aniversari de l’Associació de Salut Mental Ondara Sió, el dia 10 de juny, va tenir lloc la conferència “Mengem bé”, a càrrec de la dietista Aurora Jorba.

069

A continuació, va tenir lloc la presentació del llibre de cuina “Un polsim d’alegria”, com a homenatge a Josefina Cornellana i Rosita Martí, excel·lents cuineres que, de manera voluntària, han participat al projecte “Compta amb mi” portant a terme setmanalment el taller de cuina de l’associació.

polsim

La presentació d’aquest llibre va anar a càrrec del mateix grup de persones que han participat en aquesta experiència culinària.

048

Josefina i Rosita van preparar tot un ventall de delicatessen que els nombrosos assistents a l’acte van poder degustar. Es van muntar dues taules a la capella de la Mare de Déu de l’Incendi on va tenir lloc aquest exquisit pica-pica.

0040

Aqui podeu veure, d’esquerra a dreta, Rosita Martí i Josefina Cornellana, dues excel·lents cuineres que han sigut les voluntàries que han portat a terme el programa de cuina i que van preparar amb habilitat i bons coneixements les exquisites llepolies que tothom va poder tastar en la cloenda d’aquest acte.

020

016

ro1

En aquestes fotografies podreu copsar, en detall, el conjunt de delicatesses, exquisides que hi havia damunt les taules.

ro2

co4

co5

co8

co9

010

013

01

030

019

018

Els voluntaris són la força de la majoria de les activitats que es fan a Cervera. Cal agrair-los-hi de tot cor el treball altruïsta que fan i el molt que arriben a ajudar en assolir projectes i objectius.

021

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: