una mica de tot arreu

Dia del conte. Any 2016 (2)

Enceto el segon i darrer post dedicat al Dia del Conte amb una imatge del punt de venda de tot el material que s’ha anat fent al llarg dels anys amb la temàtica d’aquesta celebració.

c1

Aquest any a nivell de col·legis s’ha presentat l’obra de Katsumi Komagata i els/les alumnes dels tres centres de primària l’han interpretat a la seva manera. Hi havia un parell d’àlbums per poder veure com de bonics els hi han sortit els treballs.

c01

Cadascuna de les creacions porta un títol. Com podeu veure la tècina que han fet servir és retallar i empegar la composició.

c02

c03bona

c06bona

c08

c09

c010

c011bona

c013

c014

Just en acabar el dinar la tempesta ens va caure al damunt i, deunidó l’estona que va ploure. De seguida es va recollir tot el material aixoplugant-lo als porxos de la Universitat. Sembla que el canvi d’ubicació va ser d’allò tan encertat ja que a la plaça Joan Salat amb un aiguat així la feina hauria estat grossa.

Quan la pluja va parar es va tornar a col·locar tot el que s’havia amagat, aquest cop mantenint-ho a dins dels patis de la Universitat.

c016

Les paradetes de contes i altres objectes feien molt goig arrenglerades davant l’entrada principal del recinte.

c017

Feu una ullada a aquestes fotografies on hi podeu veure tot el que oferien.

c17

030

031

032

033

034

No vaig poder assistir a l’acte de inauguració, que em van dir que havia estat fantàstic. Aquest dia hi havia tantes coses per veure i viure que no es donava abast. Estava amb els patinadors.

Em sap greu no haver fet cap reportatge dels Birradiers que celebraven la seva trobada anyal. Hi volia anar després de dinar però amb la pluja es va trastocar tot.

L’acte de cloenda va tenir lloc al Paranimf de la Universitat. Podeu veure com una animadora del Dia del conte en fa la presentació.

c021 bona

L’Eric i el Dídac van ser els encarregats de repartir diferents premis i van explicar, amb molta gràcia i professionalit, de què anava la cosa als que no n’estàvem informats.

c023

Els dos components de La Guille Teatre van tancar El Dia del Conte oferint un bonic espectacle.

c024 bona

c026 bona

Queda per acabada tota la informació donada al voltant d’aquesta jornada dedicada als infants. Cal valorar molt positivament aquesta activitat que, tot i que no fa massa anys que es va endegar ja està ben arrelada. La gent de Cervera hem d’agrair a totes i tots els que la fan possible ja que, com a voluntaris, s’esmercen en tirarla endavant.

c027bona

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: