una mica de tot arreu

Per Corpus, catifes al carrer. Any 2016 (2)

En aquest segon post dedicat a les catifes de Corpus podreu veure les de tamany gran. Es va fer un disseny senzill perquè si no es compten amb moltes mans no s’hi poden posar detalls, que costa de fer-los i es necessita temps.

co16

co4

co6

co7

co10

co18

co33

Sempre, les flors donen problemes només que faci una mica de vent. Les religioses de la Mare Güell cada any en feien servir però enguany han decidit fer la catifa amb serradures que queden molt ben fixades.

co36

Van tenir molta cura en el tenyit de les serradures i molt gust en triar el dibuix. Els hi va quedar una catifa preciosa!

co37

Des de que es va recuperar la tradició de les catifes per Corpus, al davant de la Residència Mare Janer sempre havien fet una que ens meravellava. Aquest any els cerverins i cerverines hem vist com se n’hi ha posat una com les de la resta del carrer. Res a veure amb la que feien. Sap molt greu perquè sempre gaudíem amb una obra d’art. Cal donar les gràcies a totes les persones que al llarg d’aquests darrers anys n’han tingut cura amb tan encert i bona disposició. Esperem que l’any vinent poguem tornar a gaudir-ne. L’altar, amb el ram flors que el presidia feia molt goig. La processó sempre fa parada en aquest altar, tot i recordant vells temps.

co21

co23

co24

co39

En aquesta imatge queda confirmat el que us deia. Si busqueu al blog posts en els que es veuen fotografies d’altres anys veureu el canvi. Aquesta catifa d’enguany no té res a veure amb la meravella que sempre dissenyaven i elaboraven el grup que en tenia cura i que donava un protagonisme a la parada que fa la processó a l’altar.

co1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: