una mica de tot arreu

Fira de Sant Isidre 2016. Entitats, associacions i pobles (5)

En aquest post podreu veure els diferents estants dedicats a entitats, associacions i pobles.

En primer lloc teniu el de la Protectora d’animals. Tenien una gran quantitat de peces de vestir i altres objectes, tot de segona mà, que havien recollit per tal de posar-los a la venda i fer diners.

f6bona

A l’estand de Creu Roja els protagonistes eren una còpia de la pintura que Joan Miró va pintar per aquesta institució i de la que cada poble en té una de referència i…

f21

…un interessant document en el que es podia llegir l’aprovació i constitució de la Creu Roja a Cervera. Signat l’1 de desembre de 1900, dóna fe dels anys que fa que aquesta entitat està a Cervera.

f22

Tres Ajuntaments de la Segarra van presentar un recull de cartells, objectes,estris…vinculats a activitats i altres esdeveniments locals.

Sant Guim.

f33bona

san guim2

Guissona.

f30bona

guo

Calaf.

f38bona

L’Associació Vitralls de Cervera va presentar una mostra de fotografies fetes en diferents moments de l’any en les que es podia observar com un escampall de colors rebotava per les parets i el terra del temple de Santa Maria quan la llum del sol incidia sobre els vitralls.

i1

vi2

vi3

vi4

També es podien veure els cartells, dissenyats per Xavi Miret, de les Vitrallades que s’han fet fins ara. Anaven acompanyats del text explicatiu del vitrall que s’ha treballat en cadascuna d’elles. Un àlbum amb fotografies, retalls de premsa, cartells, entrevistes…donava tota la informació del que s’havia fet en cadascuna d’aquestes quatre vitrallades.

vi5

Des d’un televisor es podien veure totes les gravacions que s’han fet sobre els vitralls i l’escampall de colors al temple. Un fantàstic muntatge det per Ramon Prats.

vi6

L’Associació Seny Major, cada any és present a la Fira de Sant Isidre. S’aprofita aquest esdeveniment per presentar la entitat i també…

f43bona

…per endegar la campanaya per la venda de carretilles que amb el nom de “Apadrina una carretilla” intenta recaptar fons pel correfoc del Dijous Gras que es celebra la setmana anterior a l’Aquelarre.

f44

En aquests darrers posts heu pogut veure, per fer-vos una mica la idea, tot el que va girar al voltant de la Fira de Sant Isidre 2016: activitats, concerts, lleure, expositors…

I ara a esperar la de l’any vinent!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: