una mica de tot arreu

Aparadors Nadal 2015 (1)

Un any més, els aparadors es vesteixen de festa. Hi ha tot un seguit d’establiments que tenen molta cura en embellir els seus expositors de cara al públic.Fer un passeig per veure com ha quedat la decoració val la pena. Inicio aquest post amb la primera entrega d’aquesta informació.

Som molts el que per Nadal fem cagar el tió, per tant, els regals ja arriben a l’inici de les Festes. Les peces vinculades amb la joieria tenen l’èxit assegurat i Rellotgeria Joieria Codina les presenta als seus aparadors tot i fent una selecció molt acurada. Com podeu veure en les properes imatges, el gust i l’elegància en són els protagonistes.

apa 33

apa 0 33

apa 24

apa 25

apa 26

apa 27

Per decorar l llar i donar-li l’ambient de festa l’establiment Anna Frank disposa de tota classe de material per tal de poder assumir les vostres necessitats. Sempre la presentació del seu aparador és una lliçó de bon gust amb el material molt ben seleccionat i perfectament ambientat amb la temàtica que toca.

apa 6

apa 7

apa 8

apa 11

M’encanta aquest coixí!

apa 14

Un cop tenim feta la decoració de la llar sempre va bé completar-la amb el material exclusiu que presenta Flors i Plantes Noemí. En aquest establiment hi trobareu objectes especials i diferents. El bon gust és marca de la casa.

apa 5

niemo 2

noemi 1

Pastisseria Agustí presenta un recull d’ampolles que fan molt goig i són d’allò tan ben rebudes. Tant si les voleu per la vostra llar com per fer un regal, confieu en els productes d’aquest establiment que ofereix una bona selecció amb garantia de qualitat.

apa 16

apa 17

apa 18

Passem ara a la part dels complements de vestir per tal d’arrodonir els conjunts que hem preparat per les festes. A Bolsos Anna Maria trobareu guants, mitges, mitjons, bolsos, bosses de mà…en fi tot un llistat d’objectes pràctics i necessaris que tenen per a vosaltres.

apa 3

Menta sempre sorprén per l’originalitat i creativitat emprada en fer el disseny del seu aparador. És espectacular la presentació d’enguany! La combinació de colors resulta tot un encert i, el fet d’afegit-hi una fotografia de Cervera en blanc i negre, li dóna un toc d’elegància perfecte.

apa 2

Aquesta faldilla reconvertida en arbre de Nadal o tal volta un arbre fent la funció de faldilla, resulta una presentació ideal. A més, els flocs de neu, enyorats aquest hivern, li donen el toc de fred tan propi d’aquestes festes. Els tocs de vermell, al xal i a la faldilla, són un contrapunt perfecte per acabar d’arrodonir l’estètica d’aquest aparador.

apa 1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: