una mica de tot arreu

Mercat de Nadal (2)

Seguim fent un tomb per les parades del Mercat de Nadal.

Creu Roja, sempre solidària i bolcada especialment als més menuts, presentava un conjunt de joguines. Recordeu que per Reis en fan arribar als més desfavorits. Si algú vol col·laborar en aquesta iniciativa i, té joguines en bon estat, els hi pot cedir.

me 2 bona

Gràcies voluntaris i voluntàries de Creu Roja pel vostre treball desinteressat!

me 3

Aquesta entranyable parada no pot faltar al Mercar de Nadal. Tenien tots els elements per poder preparar el pesseble. I també altres complements relacionats amb la decoració nadalenca.

me 22

me 09

Un parada dedicada al cafè. Amb una atenció molt amable promocionaven els seus productes. Si aquest diumenge repeteixen, passeu a fe-los una visita que us atendran molt bé.

me 17 bona

ma 08

me 19

Els que van ser més matiners en fer les seves compres es van endur de regal bosses d’aquestes tan pràctiques. Cada parada en podia oferir deu. I van ser pels que van fer les deu primeres comandes. Hi havia algú que, fins i tot, se´n va emportar tres!

me 20

Pels més menuts hi va haver moltes activitats. D’aquesta en tenien cura des de Creu Roja.

e 1

Aquesta parada presentava tot un conjunt de productes ideals per regalar.

me 24

Aquí en teniu una mostra.

me 010

Un conjunt de joguines fetes amb tela eren les protagonistes d’aquest racó. El tió, era la més important.

me 21 bona

Càritas, com cada any, promociona els productes del Comerç Just. Una gran varietat d’aquests productes es podien comprar a la seva botiga.Recordeu que aquest diumenge tornaran a ser al Mercat de Nadal i, en cas de que no hi pogueu assistir, a la tenda A TOT DRAP els hi trobareu.

me 011 bona

me 25

Briox Forn de pa té una vessant bolcada en el món de les manualitats. S’ha especialitzat en teixir bufs amb fils molt gruixuts. Queden espectaculars!

me 26

Des de les Oluges arriben aquests productes artesanals. Peces teixides a mà…

me 27

…i melmelades casolanes. Són productes de proximitat i de qualitat. Comprant-los assegures adquirir i regalar qualitat i ajudes als artesans que hi treballen.

me 28 bona

La botiga de l’Imma, al final del carrer Major, també és un altre referent de qualitat. Situada en un indret, abans tan ple de tendes i ara, amb les portes tancades, ella ja fa molts anys, que té obert el seu establiment al públic. Ofereix, a part d’un tracte amable i de proximitat, una gran varietat de productes de molta qualitat. Atanseu-vos a aquest establiment per fer les vostres compres habituals i també les extraordinàries d’aquests dies de festa. Ajudem al começ local donant-hi suport.

me 30

me 31

Dono per tancada la informació d’aquesta primera jornada del Mercat de Nadal. M’hauria agradat fotografiar la novetat d’enguany: el que es farà el proper diumenge a la plaça Sant Miquel. No hi podré ser però espero que quedi ben reexit i tingui un bon èxit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: