una mica de tot arreu

Colors a Cervera

La Cerverina d’Art aquest any està d’aniversari. celebra els seus 20 anys! I, per aquest motiu, els responsables d’aquesta galeria d’art, han preparat tot un seguit d’activitats molt interessants, variades i especials.

El diumenge a la tarda i, amb el títol de: La llum és art, vam poder gaudir amb un combinat molt peculiar. L’art, la tecnologia i la innovació creativa es donaven la mà per tal d’oferir-nos un espectacle en el que el color i les formes les podíem percebre en clau tridimensional. La video-jòquei Haley Cantor va ser la protgonista de l’acte en oferir-nos el seu treball tan colorista i variat, mentre podíem anar veient com manipulava l’ordinador, que era l’eina que emprava per poder assolir les seves creacions.

Les fotografies que veureu a continuació, de cap manera reflexen la bellesa que vam poder copsar amb els diferents canvis de llum, de color i de forma que s’anaven superposant damunt de tres tuls penjats del sostre.

tri 1 bona

tri 2

tri 3 bona

 Oriol Serrano, a la penombra, explicant tot el procés creatiu d’aquest treball que es realitza des d’un ordinador.

tri 5 bona

tri 6 bona

tri 7 bona

Com a contrast amb aquestes imatges en les que la tecnologia punta n’és la protagonista us poso unes quantes fotografies en les que la llum, el color i les formes també en són de protagonistes, però en una clau del tot allunyada de la tecnologia. Pur contrast!

Pedra, verd i l’herba cremada…en primer pla…

gervera ROSSA

Geometria de colors.

camps 1

camps 2

Pedra, ferro, fang, coure i un bon tros de cel.

uni 3 bona

uni

uni 2 bona

Els colors del capvespre, des del passeig del Portalet.

posta bona

Des de l’abocador el paisatge esdevé desconegut.

bona abo

abo bona

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: