una mica de tot arreu

XVI Marxa dels Castells (5) Gent de fora i gent de casa (2)

Segueixo posant fotografies de les que vaig fer en el camí del tram final que ja portava a Guissona i us torno a recordar que el sol venia de cara i feia molta nosa perquè les imatges quedessin bé. D’aquí ve que demanava “posar” a la gent en direcció contrària a la que caminaven. Amb aquest post dono per acabada la informació pel que fa als exteriors i el dilluns trobareu les darreres imatges d’aquesta Marxa dels Castells realitzades dins del pavelló i, algunes de grups, que vam fer a l’exterior.

Gent de fóra.

cami 15

cami 16

cami 19

cami 20

cami 23 bona

camí 26

cami 27

Es nota que la calor ja començava a apretar!

cami 29

cami 30 bona

cami 35 bona

cami 36

Gent de casa

Edgar Gasol, un gran esportista que l’any passat va fer la Plus. Enguany ha gaudit del paisatge fent una Marxa, per ell, molt relaxada. Irene Oromí ha fet un temps de 6.21.51 i l’Edgar, 6.21.48. A Cervera se’ls hi ha afegit una bona companyia!

edgar

Antoni Corbera ha fet un temps de 6.53.27

cami 31 bona

Montse Martí ha fet un temps de 6.35.40 i el seu marit, Antoni Minguell, 6.35.44

Aquesta parella està avesada a fer caminades de les grosses. L’any passat, en una sortida organitzada pel Centre Excursionista, anant a Montserrat van fer 75 km (em sembla que es va allargar la cosa ja que es van perdre).  S’hi van posar a les 5 del matí i van arribar a les 5 de la tarda. Deunidó 75 km! Són uns cracks!!!!!

montse bona

Juliana Martí ha fet un temps de 6.57.25

cami 32

Aquí ens trobem amb la gent que fa Maratons! La Sandra Verdés, a la dreta ha fet un temps de 6.58.32 . La Natàlia Esquire ha fet un temps de 6.58.34

cami 33

La Sònia Puig-gros, al mig del grup, en sap una estona de col·leccionar maratons! Ha fet un temps de 7.20.47. La Carla Verdés també és una gran corredora. Ha fet la Marxa amb un temps de 7.20.43. El seu marit, David Rodríguez, que m’han dit que no s’havia preparat gens, l’ha fet amb un temps de 7.21.56 !!

cami 37

Amb aquestes darreres imatges de paisatges i pobles segarrencs ens acomiadem de la gent de casa i de la gent de fóra. A totes i tots cal felicitar-los per haver participat en aquesta XVI Marxa dels Castells!

cami 34

 

cami 39

 

cami 38

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: