una mica de tot arreu

Des de casa mateix

Després de passar-me una estonada abans de dinar fent fotografies amb una màquina que no es meva i que em despista, m’he adonat que no n’havia sortit ni una. Quasi congelada i sense collita a la vista he pensat en tornar-hi més tard.

El fracàs ha tingut un bon acabament ja que la llum que he trobat més tard tenia un encant especial i donava una sensació d’irrealitat a moltes de les imatges.

A l’hora de la posta, m’ha captivat com el sol pintava de rogenc tota la part alta de la Universitat que, vista des de davant de cal Codina, deixava a qui ho miràvem, amb la boca oberta. Com sempre, ja que això no falla mai, la llei de Murphy s’ha imposat i la bateria estava exhaurida. Un jove ho ha captat, això sí, amb el mòbil.. Imatges de consum immmediat i de vida efímera.

La cosa no ha acabat aquí ja que aquest escampall de llum tenia un origen. Des del Portalet la posta de sol era magnífica. I jo sense bateria. Aquesta vegada sí que he agafat el mòbil, però no és el mateix!

Qui ha captat aquest moment màgic ha estat el Pere Camps. He vist la fotografia, fantàstica, al Facebook.

Bé us passo aquestes imatges fetes des de casa, amb un desplaçament mínim per buscar la imatge desitjada. Espero que us agradin.

Les dedico als que segueixen aquest blog des de l’estranger, ben lluny d’aqui, especialment als de l’Argentina en el seu calorós estiu

Santa Magdalena

neu 22

neu 10

nu 9

Cel de plom.

neu 23

Això què és?

neu 11

neu 19

Entre pinedes.

neu 13

neu 14

neu 16

Tres, eren tres…les que en vigilàven una….

neu 17

Lluny, lluny, lluny…

meu 20

A prop, a prop, a prop…

neu 8

neu 6

neu 5

neu 7

 

Aquesta darrera fotografia està dedicada a Josep Aldomà: “És allò que et deia. Sempre te la fa si no estàs a l’aguait. Té una tendència a tirar cap a Pisa…”

 

neu 24

 

 

 

 

 

2 comments

  1. Son les quatre de una tarda d’estiu a Buenos Aires. El termòmetre marca 29º a l’ombra, cel blau. Gràcies Carme per enviar nos les vistes des de casa teva que eren les que jo veia en tota la meva infància i primera joventut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: