una mica de tot arreu

Aparadors de festa (6)

Aquest és el penúltim post dedicat als aparadors de Cervera decorats per les festes de Nadal. A part dels comerços també hi trobareu algunes fotografies fetes als carrers i a altres llocs emblemàtics de la ciutat que també embelleixen els seus espais en aquests dies tan especials.

Enceto el post amb Mundijoc, un dels establiments preferits pels infants. Aquests dies donen molt relleu a l’oferta de productes vinculats amb els germans Márquez.

mundijoc 3

Motius nadalencs enmig dels conjunts dels campions.

mundijoc 1

Fixeu-vos en aquesta joguina: una moto pels més menuts amb els colors i el número del Marc Márquez. Segur que deu tenir èxit!

mundijoc 2

A Punt Moda han centrat el principal motiu decoratiu en aquest ram en el que s’hi han incorporat elements amb lluentors per vestir-lo de festa. Els dos aparadors fan molt goig amb les llumetes que els decoren i unes grans boles platejades que pengen del sostre.

moda punt 1 bona

Pasteleria Puig dóna protagonisme a un pessebre, tot i que l’aparador també s’ha embellit amb aquestes garlandes amb les boles tan decoratives.

puig 2

Una manera diferent de presentar els personatges protagonistes del pessebre. La Verge, ajaguda, crida l’atenció pel poc corrent que és veure-la en aquesta postura. I, Sant Josep, mig acotat, tampoc estem acostumats a veure’l. Una bonica composició!

puig 1

Un aparador fet amb molt gust: el de cal Guspí. Els detalls que s’hi presenten, tots molt ben triats, són realment preciosos. Mireu les fotografies, d’alguns d’ells, i ho veureu. El color granate és el dóna base a la composició.

guspi 1

guspi 2

guspi 3

guspi 4

Els detalls escollits amb molta cura: el paper del terra, les puntes de la capsa, el ramet de cireretes, la manera de com està lligat el paquet de pasta, les dues precioses ampolles d’oli…tot plegat és per passar-hi una estona observant-ho i admirant-ho.

guspi 6

En entrar a l’establiment es troba aquest arbre d’un vistós color vermell que és una preciositat. La fotografia li resta punts. Tots els elements de decoració que hi ha penjats estan fets a mà. Fixeu-vos quina habilitat ha tingut la persona que els ha fet en recrear boles, arbrets, ninots de neu No us el perdeu i feu-hi una visita.

guspi 5

Els carrers també es vesteixen de festa i el carrer Combat, sempre capdavanter, ja té el seu vigilant, molt estimat pels infants. Els hi encanta veure’l!

anna 1 bona

anna 2

Dempeus, tan si fa fred com boira, vigila el carrer vetllant…

anna 3 bona

…les estrelles que té al damunt…

combat 1

… i els arbres que embelleixen el carrer Combat, el més comercial de Cervera!

combat 2

Altres institucions també ens alegren aquests dies esmerçant-se en rebre als usuaris. És el cas del CAP de Cervera que, tot i la preocupació per com volen tractar els treballadors, encara ofereixen la seva millor cara.

arbre CAP

La Residència Mare Janer compta amb un pessebrista d’excepció que ja fa un temps té cura de fer-los-hi el pessebre. És Tomàs Puig, pastisser. Ell ve d’una família amb gran tradició pessebrística. El seu pare havia estat un dels millors de Cervera.

mare janer 1

A la plaça Major i, arrecerats en una establia, les figures tornen a entomar freds i boires, que és el que toca a l’hivern cerverí.

plaça 1

plaça 2

Llàstima de cotxe!

plaça 3

La llum càl·lida que banya les parets de la Universitat contrasta amb aquesta estrella el·luminada amb leds de tonalitats blanques. Al darrera, des de cada finestra hi espia una estrella. Personalment prefereixo aquest tipus de llum groga ja que treu fredor a l’ambient.

En un altre post trobareu un reportatge sobre les lletres decoratives que els alumnes de l’Institut Antoni Tarroja han posat a la façana de la Universitat.

universitat 1

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: