una mica de tot arreu

Diferents, personalitzades i especials

Eivissa és un paradís per comprar ja que hi ha una gran quantitat d’oferta de coses especials i que habitualment no es troben en altres llocs. D’entrada hi ha molts artesans qie fan peces que només comercialitzen allí i molts d’aquests artesans passen llargues temporades a països exòtics com Bali, l’Índia…i des d’allí porten robes i accessoris que, sumats a dissenys originals, creen una moda boho chic barrejada amb aires hippies que esdevé única. I no precisament econòmica.

Tota la zona del port està plena de tendes per trobar-hi la peça ideal i, a més, l’entorn és preciós. Fins i tot les buganvílies ajuden a crear un ambient d’allò tan agradable.

botigues e 13 bona

Es té molta cura en la decoració de les botigues i, sovint, tenen un aire molt natural i ple d’encant.

botigues e 3

Barrets, calçat o bé senalles o senallons, com diuen allí, són realment espectaculars. El preu també.

botigues e 1 bona

botigues ei 2

Aquestes senalles també tenen el seu encant i el preu s’ajusta més al que un busca. El kaftan lila ha estat una de les peces estrelles d’aquest estiu. Fet a Bali es venia en diferents colors.

botigues cenallons bona

En aquesta tenda, l’oferta de sandàlies joia fetes amb materials importats de països llunyans, cada any resulta sorprenent.

botigues e 14

En aquest establiment, gestionat per unes noies holandeses, a part del que venen, que no saps que triar de tan que t’agrada tot, la decoració enamora.

botigues e 9

botigues e 10

Algunes tendes que tenen cura dels infants, donen una pausa als que van amb nenes i nenes, al trobar uns seients i uns entreteniments a la seva mida.

botigues e 5

botigus e 7

Un mirall ben atractiu  emmarca part de la roba i els complements.

botigues e mirall bona

Aquesta clienta porta una senalla molt original. Està coberta amb una malla feta amb ganxet amb un fil de color fucsia i rsulta molt vistosa.

botigues e 20

Una decoració amb molt treball presideix una altra botiga on els kaftans, els quimonos, els xals d’ant i altres peces d’importació llueïxen amb les seves textures i colors.

botigues e 8

En aquest aparador tan ben posat sí que trobem peces que podem aconseguir en altres llocs ja que la colecció és Uno de 50 i es comercialitza arreu.

botigues e 4

Una aplicació damunt la típica caçadora texana la personalitza. Aquests treballs fets artesanalment i d’importació, encareixen totalment la peça.

botigues e 23 bona

Un ponxo preciós amb un penjoll ben especial.

botigues e 24

Aquestes botigues, ja de marca, no són exclusives, sinó universals. Els preus no són de broma.

botigues e 19

botigues e 17

botigues e 18

Després de veure tot això, que és una part petitíssima de tota la oferta de la ciutat, i no diguem de tota l’illa, anar en aquest lloc de tota la vida a menjar i, que està situat enmig d’aquests establiments, pot ser una molt bona idea i a més assequible!

botigues e 11

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: