una mica de tot arreu

XVII Nit de l’esport cerverí. Any 2014

Va ser tan nombrosa l’assistència a la Nit de l’esport 2014 que es va haver de canviar el lloc per celebrar-la. Unicialment, com s’havia fet en edicions anteriors, es volia organitzar al Paranimf però no va ser possible perquè l’espai quedava insuficient. Per tant el lloc escollit el dia 5 d’abril va ser el Pavelló Polivalent que feia molt goig amb tantes taules preparades pel sopar.

Es van donar moltíssims trofeus, cosa que dóna fe de la gran quantitat de disciplines esportives que es practiquen a Cervera i de l’elevat nombre de persones que hi participen.

En primer lloc es van donar Els Trofeus de reconeixement al mèrit esportiu pel que fa a l’any anterior, el 2013. Van recaure en els campions i subcampions d’àmbit provincial o superiors.

També es va fer l’entrega de Guardons de reconeixement a les següents entitats i persones: Escola de futbol sala de Cervera, Club bitlles Ametllers, Antonio Muñoz, per la seva dedicació al club Fondistes de Cervera, Adrià Vendrell, per haver estat finalista de la prova “Ultramarató de l’Ebre”, Francesc Fortiana per la seva intensa i premiada participació en el món del billar, Pere Raich per la dedicació al club CE Cervera, Elena Rodríguez i Josep Mª Perramon pel que han aconseguit des de Club Alba i Ramon Cama per la seva dilatada trajectòria en el Foment de l’Esport Cerverí.

El Regidor d’Esports, Jaume Carcasona, encetà l’acte amb un encertat parlament.

esport 2 bona

Com a convidat especial a la taula de la presidència hi havia el Sr.Valentí Mora, a l’esquerra de la imatge. Ell va ser el porter en aquell partit històric en el que el Barça va fer 5 gols al Madrid en el seu propi camp. Devia ser la primera maneta d’algunes altres que es van fer més endavant. Aquest rècord, que ja fa uns quantanta anys que es va assolir, quedarà per sempre en la memòria dels seguidors del Barça.

sport 1

A continuació podreu veure un recull d’imatges de quan els guardonats pujaven dalt l’escenari per recollir el seu premi. No hi són tots ni de bon tros però els que hi trobareu queden com a testimoni de la gran quantitat d’esportistes premiats. Demano que em disculpeu la poca qualitat de les imatges degut a un problema tècnic que vaig tenir.

esport 3 bona

esport 4 bona

esport 5 bona

esport 6 bona

esport 7 bona

esport 10

esport 11 bona

esport 13

esport 15 bona

esport 16

esport 17 bona

esport 18 bona

esport 19 bona

esport 21 bona

esport 22 bona

esport 23 bona

esport 24

esport 27

esport 29 bona

esport 30 bona

M’acomiado amb les imatges d’aquests dos apreciats amics, l’Elena Rodríguez i el Josep Mª Perramon, que van recollir el merescut trofeu per la seva trajectòria al Club Alba i…

esport 31

… i amb la Paula Castells que, guapíssima va posar per aquesta foto, quan ja havia recollit el premi que se li va donar com a sots campiona de Catalunya de trial.

esport 32

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: