una mica de tot arreu

XV Marxa dels Castells de La Segarra (2)

La presentació de la XV Marxa dels Castells va tenir lloc a l’Ajuntament de Guissona. L’acte institucional va comptar amb la presència de persones vinculades a diferents àmbits del món institucional i esportiu. D’esquerra a dreta trobem, en primer lloc, el representant de DKV, entitat que dóna suport a la Marxa, a continuació un membre del Centre Excursionista de Guissona, la representant de la Diputació, Sra Perelló, l’alcalde de Guissona, Sr. Xavier Casoliva, el Sr. Carcasona Regidor d’esports de la Paeria de Cervera, un altre representant del Centre Excursionista de Guissona i la jove Mireia Miró campiona del món d’esquí i curses de muntanya que va cloure l’acte amb la seva conferència.

marxa castells 1

Detall de l’evolució estadística pel que fa a la participació a la Marxa.

marxa castells 2

L’excel·lent esportista Mireia Miró ens va parlar, d’una manera planera i senzilla, de tota la seva trajectòria professional. Vam poder copsar, per mitja de la projecció que vam poder veure acompanyada de les seves explicacions, l’espectacular vida professional que ha assolit dedicada al món de l’esquí i de les curses de muntanya.

marxa castells 3

Hi ha un grup molt nombrós de persones que són imprescindibles per la bona “marxa” de la Marxa dels Castells: són els voluntaris i voluntàries que s’ocupen de tot el necessari per poder atendre totes les feines que comporta organitzar un esdeveniment d’aquesta envergadura. El post d’avui informa, molt per sobre, d’una part de les activitats que han portat a terme.

Els que estaven vinculats al Centre Excursionista de Cervera aquest any els hi tocava, pel que fa al menjar, tenir cura d’un punt d’avituallament i del dinar.

Aquest grup tenia cura del punt situat a l‘Aranyó. Aquí els podeu veure preparats, amb lel parament de la taula a punt, per rebre els primers visitants.

volun 1

Els primers corredors van arribant i aquest voluntari, que porta el control, els hi demana la identificació. En aquesta imatge en podeu veure tres de voluntaris: el que tenim al davant amb l’armilla taronja, l’un que només se li veu l‘ombra i jo mateixa fent la fotografia.

vol 3 a

El pavelló de Guissona ens rep amb l’estelada.

entrada guissona bona

A l’entrar la gent de l’Assemblea Nacional Catalana han habilitat un punt d’informació i recollida de vots. Gestionat també per voluntàries i voluntaris.

vol 2 bona

Altra gent voluntària ha tingut cura de preparar una taula dedicada a la publicitat.

vol 20 bona

La persona que tenia cura d’aquesta botigueta no es pot dir que fos voluntari, perquè aquí hi havia l’objectiu d’un guany econòmic, però si que podem dir que va tenir la bona voluntat d’estar-se allí amb la seva paradeta.

vol guis 1

Voluntàris del Centre Excursionista de Cervera tenen cura del control d’entrada al polisportiu. Aquest parell de joves cerverins que hi estan aturats són dels primers que van arribar a Guissona havent fet la Marxa amb un temps molt bo.

volun 5 bona

La Paquita Riera, ja des de sempre,una voluntària de molta envergadura tenint en compte que porta el pes de tota la gestió culinària. La vèiem aquí amb el seu nét i el seu fill quan aquest ja estava al polisportiu de Guissona, havent acabat la Marxa junt amb el seu company. L’Alcobé i el Lluelles van ser els primers d’arribar de Cervera.

vol 19 bona

Els voluntaris i voluntàries del Centre Excursionista de Guissona tenen cura de controlar l’arribada dels marxistes en el moment de d’acabar la Marxa dels Castells.

guissona bona premi

Aquest any hi va haver una novetat que segur tothom va agrair. Des de Creu Roja, un grup de massatgistes tenien cura dels esportistes. Aquí podeu veure com treballen fent una feina que ben segur, tothom que es posà a les seves mans, va agrair.

vol 16

vol 18 bona

vol 15 bona

Altra volta cap a Cervera perquè s’apropa l’hora de dinar i cal veure com va tot.

entrada cervera bona

Vista general del polisportiu que feia molt goig.

volun 2

La retolació i la presentació de tot plegat impecable. Fixeu-vos en el detall d’aquest rètol de l’esquerra. I les voluntàries i voluntaris, impecables i preparats per l’allau de marxistes que de seguida començaran a arribar.

volun 3 bona

volun 4 bona

volun 6 bona

volun 7 bona

volun 9

volun 8

volun 10

L’estelada que no hi falti!

volun 11 bona

Al post de dilluns ja veureu les primeres imatges dels marxistes amb la Segarra com a fons. No us les perdeu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: