una mica de tot arreu

Carnaval 2014

Les veles s’inflaran,

el vent ens portarà

com un cavall desbocat per les ones.

Mar i cel de Dagoll Dagom una bona música per acompanyar aquest vaixell.

carra 2 bona

carra 14 bona

car 6 bona Aquest any sí que podem dir que en aquest Carnaval 2014 s’ha navegat per les aigües del mar Cerverí. Els Vikings de Sikarra, dins el seu vaixell, han lliscat per carrers i places fins arribar al poliesportiu on s’els ha aclamat com a guanyadors per l’espectacularitat de la seva nau i per tota la posada en escena. Felicitats als Diables Carranquers de Cervera ! Cal esperar que seguiu amb la vostra imaginació i saber fer per torna’ns a sorprendre l’any vinent.

Aquest és el primer post dels que podreu veure sobre el Carnaval 2014. Espero que totes les imatges recollides us agradin i us entretinguin, que d’això és tracta, en una festa tan popular que va ser molt participativa i de la que tothom en va gaudir molt. Fins i tot a mi, que el carnaval no em diu gran cosa, pel fet de fer de jurat, cosa que em feia estar molt al tanto de tots els detalls i també, per voler captar imatges una mica especials, va resultar que m’ho vaig passar d’allò tan bé.

El Rei Carnestoltes i el seus ajudants són els que manen en aquesta jornada. Aquí els tenim amb l’elaborat maquillatge que portaven, especialment el meu apreciat ex-alumne David Mora, a qui no havia reconegut fins que el vaig tenir a un pam de nas. Noi és que ets a tot arreu!

tortuga

carrossa 3 bona

carrossa 5 noia

carrossa 6 carrossa 7 repe carrossa 8

Relació dels guanyadors de la Rua de Carnestoltes 2014

Primer: Vikings de Sikarra amb 202 punts

Em sembla que tothom que va veure la Rua es va adonar del perquè d’aquest primer premi.

carra 16 bona

Segon: Qui vulgui peix que es mulli el cul amb 194.5 punts

Pel que fa al segon, la disfressa era ben atractiva, però la carrossa va ser clau per tal d’aconseguir aquesta segona posició. Representava una peixera i estava feta amb molt enginy i encant.

peixos 12

Tercer: Arranquem somriures amb 172 punts

El vestuari d’aquesta comparsa era molt atractiu, amb una quantitat de detalls cuidadíssims. Fixeu-vos bé com anaven de ben abillats des del cap fins els peus. El detall de les sabates tan ben arranjades no passava inadvertit. La carrossa però, era més discreta, i van quedar posicionats en tercer lloc.

creu 15 bona

Quart: Savines Master chef amb 169 punts

Una magnífica carrossa molt ben treballada donava pas a tot un conjunt de cuiners i cuineres. La disfressa de la majoria, que eren els nens i nenes, era bonica però no massa elaborada. Els plats grans sí que tenien un important i ben aconseguit disseny. Per tant el quart premi sembla que era el que tocava.

cuina 8 bona

Cinquè: Quina petjada deixes tu al món amb 168 punts

Aquesta comparsa era molt atractiva pel missatge que volia transmetre. Ensenyava el que cal fer per no malmetre el nostre món. El cinquè lloc és el que va assolir.

reci 3 bona

Sisè: El corral de la coral amb 162 punts

La carrossa, amb una pintura d’estil una mica naif, tenia el seu encant i per les disfresses s’havia optat per la típica bossa d’escombraries enganxant-hi un dibuix, ben pintat, de diferents animals del corral.

granja 7 bona

Setè: PPKlan amb 144 punts

Aquest grup de joves ens van voler transmetre la problemàtica que ha generat aquest mal ministre d’educació que comparaven el dictador Franco. Es van mimetitzar amb el KKK, agrupació del sud dels Estats Units que anava en contra de lliberar els esclaus i els castigava i fins i tot matava. Ells també, en la performance que van representar, feien de braç executor de Vert.

vert 7 bona

Vuitè: Estrella catalana amb 105 punts

No podíeu estar més eixerides i no cal dir que l’estelada ens robava el cor. El missatge de comprar el 1714 que dieu que serà la grossa de Nadal l’haurem de tenir en compte. Però la disfressa era roba, la de l’estelada, més impressió en paper. Currar’s-ho es una cosa que cal valorar.

estelada bona

Novè: De tot i més amb 51 punts

Si una comparsa és multitudinària la variació temàtica està bé però si els components són pocs més val lluir tots la mateixa disfressa. Com aquesta que portaven dues de les components del grup “Tot i més” i que feia molt goig!

marineres bona

S’acaba el post amb la Minnie que tan agrada a tothom i que no falla mai en qualsevol desfilada de Carnaval. Ella us convida a visitar els posts d’aquesta setmana en els que podreu veure imatges de la festa diferents, curioses, entretingudes i entranyables.

mi ni adulta 1

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: