una mica de tot arreu

Marc Márquez i els seus avis.

  • La gent Cervera no oblidarem el diumenge 10 de novembre. Teníem una cita amb la Història i, amb molts nervis i neguit, tothom esperava el moment màgic, l’instant en el que Marc creués la meta. Molts cerverins s’havien desplaçat a València per acompanyar-lo.
  • El pavelló de Cervera ha quedat petit per la gran afluència de gent que hi arribava. Molts no han pogut entrar perquè s’hauria sobrepassat la capacitat correcta. La imatge d’aquesta gentada, entusiasmats tot i mirant la pantalla gegant, costarà d’oblidar.
  • avis 1
  • Ben a prop del pavelló, una finestra plena de geranis florits, amagava l’emoció d’uns avis que, dins la seva llar, estaven pendents del que feia el seu nét. El Ramon, ben a prop de la pantalla i la Sole, no era a la sala per allò de, quins nervis!
  • avis 2

Mentre anava passant l’estona m’admirava amb aquest racó tan bonic i cuidat amb cura i gust. Des de sempre, la Sole ha lluït unes plantes precioses, d’aquelles que es fan mirar i jo, m’hi entretenia. Esperava captar l’avi del Marc, quan encengués el petard, com acostuma a fer sempre que el seu net en guanya una.

avis 3

De sobte, arriben el Jaume Boquet i el Móra i, després de trucar a la porta de la casa, surt l’avi del Marc i ens convida a passar els tres a veure el moment històric en el que el seu nét entra a la grlòria.

avis 4

Arriba l’àvia i tots estem amb un nus al coll perquè l’emoció ens atrapa.

avis 5

Ells, dempeus, s’apropen al televisor tot i vivint els darrers moments de la carrera.

avis 7

El Marc omple la pantalla…

avis 8

Una altra de les seqüències…

avis 9

I aquí ja fent Història.

marc 1

Uns moments màgics que obviament no puc mostrar. Abraçada amb la Sole, els càmeres filmant i el Ramon cap a buscar alguna cosa…

Anem cap al carrer, ella ens ha obert la porta…

avis 11

Fantàstica al costat de les seves estimades flors…

avis 12

I amb l’emoció difícil d’amagar…

avis 13

Impecable, amb els eu colleret i arracades de perles, i aquest jersei ben afavoridor…

avis 14

…  contesta les preguntes que li fan mentre l’estan filmant.

avis 15

El Ramon ja surt disparat amb el petard a la mà.

avis 16

Aquí el veiem encenent-lo

marc 2 bona

M’adono que no és petit i, cames ajudeu-me, que ja porta la metxa encesa i jo hi estic al costat!

avis 18 bona

El llença al terra del passeig i deunidó l’espetec que fa. Avui sí que aquest ritual que fa sempre que guanya el seu nét ha estat per celebrar el cim més alt que ha assolit Marc Márquez: el de Campió del món de moto GP més jove de la història.

avis 19 bona

Els seus veïns els primers de ser-hi. Claudio Mayón, el marit de l’Imma Closa, mentre la seva filla Mariona se l’està mirant, abraça amb emoció el Ramon tot i felicitant-lo.

avis 20 bona

I ara, unes paraules per la prensa. Penso que he aconseguit unes imatges que mai hauria somiat de poder tenir.

Veure i viure aquest moment històric amb els avis del nostre estimat Marc Márquez, la Sole i el Ramon, ha estat un regal. Tenen el meu agraïment, i el de les altres dues persones, per haver-nos obert les portes de la seva llar amb tanta amabilitat i acolliment.

marc 3 bona

Poc em podia imaginar el dia que li vaig fer aquesta fotografia, davant la vitrina dels seus trofeus a l’exposició que li dedica el Museu Comarcal de Cervera, que tan ràpidament conqueriria el seu segon títol de campió del món. FELICITATS MARC !!!!!!!

marc museu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: