una mica de tot arreu

Marc Márquez, de Cervera (1)

L’any passar es va inaugurar al Museu Comarcal de Cervera una exposició dedicada a Marc Márquez. Vaig estar en aquest acte i li vaig demanar al Marc que posés davant la vitrina dels trofeus, recordant-li els anys passats en l’espai que tots dos havíem compartit, jo com a mestra i ell com a alumne, al col·legi Jaume Balmes. Marc és un jove encantador, gens cregut i que es fa estimar i no va dubtar ni un moment en separar-se dels que l’acompanyaven i regalar-me aquest somriure.

Aquesta exposició és fantàstica i ha tingut molts visitants. Amb aquestes imatges voldria recomanar-la ja que, fent-ne el recorregut es gaudeix, tant amb les escenes intímes i casolanes d’aquest jove, com amb els seus èxits professionals.

marc dia inauguració

És entretingut passar les pàgines del llibre de signatures i mirar, escrits amb diferents idiomes, les paraules que hi han deixat molts visitants.

marc 00

Com aquestes, fetes directament a la paret, i que formen part del disseny de l’exposició.

marc 7

En aquestes properes imatges podeu veure diferents peces que ha portat Marc al llarg de la seva espectacular ascenció com a corredor de motos.

marc 10

marc 12

marc 13

marc 14

marc 11

Així com també un parell de cascs de disseny impactant. Tot aquest tipus de vestuari és molt especial i crida l’atenció pel color i les formes. És un alicient poder veure en directe aquestes peces que ell ha portat al llarg de la seva brillant trajectòria professional.

marc 8

marc casc

El aquest plafó se’l pot veure vestit amb tots aquests elements que podem admirar en directe.

marc 15

Les fotografies que pertanyen a la infància de Marc són entranyables. Era tant petitó quan ja tenia la fal·lera per les motos!

marc 16

Aquí posa, equipat com un corredor de nivell, el nen que en un futur, encarà llunyà, trencaria tots els rècords i posaria el nom de la ciutat on va néixer al mapa.

marc 17

Aquesta primera moto està posada en un lloc d’honor en aquest espai expositiu.

marc 18

Les fotografies, de gran tamany i qualitat, omplen les parets de color i de vida i són un alicient més per anar a visitar el Museu Comarcal. Demà trobareu un altre post en el que veureu més imatges d’aquesta exposició que recomano aneu a visitar. Si sou de fóra Cervera, podeu aprofitar per conéixer aquest poble que segur us agradarà, i si sou d’aquí no podeu deixar passar l’ocasió d’admirar tot aquest espai expositiu dedicat a Marc Márquez, de Cervera.

marc 19

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: