una mica de tot arreu

13ena Cursa Ciutat de Cervera (2)

Seguim amb la cursa. Tenint en compte que em vaig desplaçar pel centre de Cervera, per fer fotografies dels corredors des de diferents llocs, em va ser impossible arribar a la meta per veure l’arribada dels primers. Els carrers estàven tancats i no vaig poder passar. Obviament, de totes les persones que anàven acabant la cursa, no conec els seus noms. Si veieu aquest post i voleu que s’hi posi el vostre nom, podeu enviar un e-mail a aquesta adreça caldelfinestela@yahoo.es i s’hi afegirà.

No vaig veure el corredor solitari de “Arriba a Sant Magí com puguis” però em consta que hi era: el Cels Codina va fer un temps de 39.55.

Els corredors de Cervera, Jordi Bertran, Xavier Suau i Xavier Noguerola, aquests dos darrers estan fotografiats a l’anterior post, en la sortida, van fer uns temps de 40.46, 41.31 i 42.19 respectivament.

cursa f 42 bona

cursa f 43 bona

Joan Vives, fa el gest de mirar el rellotge, que es repeteix en molts corredors. Ha fet un temps de 48.06.

cursa f 44

El temps de Josep Mª Condal ha estat de 48.31.

cursa f 1

cursa f 2

cursa f 3 bona

Les samarretes que porten aquestes jovenetes tenen un disseny molt bonic i el nom d’esbufecs lliga ben bé amb l’esfoç de córrer!

cursa f 4 bona

Temps d’estelades i de senyeres…

cursa f 5

Dues de les participants més jovenetes.

cursa f 7 bona

L’Edgar Espigares Donaire que havia arribat en un temps de 45.45, surt a rebre la seva mare, Margarita Espigares i Dolors Garriga en el moment en que acaben la cursa.

cursa f 10 bona

Aquí les veiem posant després de l’esforç. Enhorabona!

dolors i marga

Moments post-cursa. De descans…

cursa f 40 bona

… de conversa…

cursa f 41 bona

… de satisfacció…

cursa f 6

… el campió tot pensatiu…

cursa 9 f bona

… i el Jordi Petit que amb un temps de 36.38 va fer el 4art lloc pel que fa als corredors de Cervera. El seguí Genís Cuadros amb 38.42 i Jordi Montraveta amb 39.28 que es posicionaren en 5è i 6è lloc pel que fa als corredors locals.

cursa f 11 bona

Vestides amb la samarreta dels Fondistes i de dreta a esquerra veiem la Sandra i la Carla Verdés Vaca van fer els següents temps: 46.20 i 50.51 i la Sònia Puiggros 49.44.

cursa f noies verdes

Jordi i Mar Montraveta van acabar la cursa amb un temps de 39.28 i 53.45. És una alegria veure aquests dos germans altra volta participar en esdeveniments esportius. Ja els vam trobar a la Marxa dels Castells i a la Hivernal de BTT. Felicitats i endavant!

bessons montraveta

Ja ha arribat el moment de repartir trofeus. El Regidor d’Esports abraça emotivament el jove Omar, guanyador de la Cursa de l’any passat i veí de Cervera durant molts anys. El fet de córrer li ha donat l’oportunitat de traslladar-se a Sabadell on està federat i de tenir una feina, tant per ell com pel seu germà, com a compensació.

jaume i omar

El podi amb els guanyadors. A la dreta Jaume Farré que va fer un temps de 34.11 quedant en quarta posició.

cursa f 14

cursa f 20

Roger Sans Ribas, temps 33.50, tercer de la 13ena Cursa Ciutat de Cervera.

cursa f 30

Omar Ougzhif, temps 31.38, segon de la 13ena Cursa Ciutat de Cervera.

cursa f 31

Sergi Rodríguez, temps 31.18. Campió de la 13ena Cursa Ciutat de Cervera.

cursa f 22

Quina imatge més entranyable!

cursa f 21

Hugo Figueras i Edgar Gasol han fet el segon i tercer lloc pel que fa a corredors locals. El temps ha estat 34.57 i 36.18.

cursa f 23

Pel que fa a les dones el primer lloc va ser per Anna Riera amb un temps de 40.33. En segon lloc Raquel Marques, en tercer lloc Núria Ribalta i en quart lloc Noemí Aumedes que van fer els següents temps: 41.04, 41.38 i 42.58 respectivament.

cursa 25

Acabo escrivint unes paraules adreçades a la família de l’Omar que em va regalar el dorsal que portava amb el número 1 i que podeu veure aquí fotografiat. Suposo que té aquest 1 perquè l’any passat va ser el guanyador de la cursa.

Abderraman i Khalid m’havíeu parlat molt d’aquest germà vostre quan us tenia a classe i us ensenyava català i em deieu que era un gran corredor, però jo no el coneixia. Avui per fi hem lligat caps i hem parlat de vosaltres ja que tampoc sabia que no vivieu a Cervera. Com que sé que veureu aquest post us envio una forta abraçada. Ja sabeu que mai oblido els alumnes a qui he ensenyat els mots de la nostra llengua. M’ha encantat conéixer el vostre germà i dues germanes que l’acompanyaven. L’he trobat amb un jove atent, simpàtic i encantador!

a omar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: