una mica de tot arreu

Eivissa, el paradís del street style

El mot street style es refereix a la moda de carrer, a la que viu i porta la gent i el que es busca en fer aquest tipus de reportatge és la originalitat i la diferència en el vestir. Aquest seria el cas del blog més famós del món en aquest tema, el de The Sartorialist. Altres blogs, n’hi ha a milers, es centren principalment en la figura de la blogger que és la que vesteix els conjunts que tria i dels que dóna informació. La que té més seguidors a nivel mundial és la coneguda com The blonde salad i que ara ja pràcticament només treballa en marques de luxe. A Espanya les més conegudes són Gala González, madamederosa, que llueix sovint looks ètnics i mytenida. Les fotografies d’aquests blogs són originals i inspiradores. El blog que rep moltes visites és el de la Paula Echevarria que té un nivell molt popular però les fotografies que posa són horroroses. Poca imaginació, repetitives i mal fetes.

Eivissa és una font inesgotable per trobar looks i també antilooks. Comenco aquest post amb imatges fetes a Sant Antoni i em centro en uns joves orientals perquè, la majoria d’usuaris d’aquest poble són anglesos, i sovint espanta com van vestits o desvestits.

Sant Antoni.- Els fotògrafs, en aquest cas amb no gaire entusiasme, ja estan preparats per començar a buscar les imatges que els criden l’atenció o tal volta van a fotografiar la posta de sol que en aquest indret acostuma a ser espectacular.

moda 6 bona

Els japonesos acostumen a cuidar molt l’estètica. Els originals pantalons d’aquest jove, combinats amb el calçat i la manera de portar la roba i els accessoris, li dona molta personalitat al look.

moda 4 bona

Aquestes dues joves que porten el mateix vestit amb colors diferents aposten per l’estètica hippie tan d’acord amb la tradició eivissenca.

moda 3 bona

an 7 bona

Al davant del mar i esperant l’hora de la posta de sol, aquesta jove llueix una laca d’ungles en un color que s’assembla a l’aigua que entoma el blau del cel. Les sàndalies, d’un disseny molt minimalista, eren el complement perfecte per completar el look que portava.

moda 1

Canvi de platja. Cala Jondal al beach club Blue Marlin, un lloc on treure imatges captant street style és ben fàcil.

Aquesta jove porta una peça de punt molt atractiva que li cobria el biquini amb un estampat de camuflatge. L’estrella del look era el magnífic bolso vermell que portava i que aquí quasi no es veu.

moda 14

Mentre un raig de sol li il·lumina els cabells d’aquesta jove, podem veure una altra peça ben especial per posar-se damunt el biquini.

moda 13

La blonda, les puntes, els teixits amb transparències són pura tendència aquesta temporada. La peça del primer pla també fa la funció de tapar el biquini.

moda 15 bona

Un llok molt més arreglat. Asseguda a taula per sopar aquesta jove porta un vestit de punt gris contrastat amb unes sabates de taló altíssim de color marfil. Un bon encert!

moda 12 bona

Aquesta jove holandesa, semblava una nina menuda i petita, mentre es començava a vestir amb una llarga faldilla que li arribava als peus. Aquest barret de feltre, tot i que no era massa adient per les altes temperatures, li donava el toc de gràcia.

moda 11

moda 10

Un exemple de total look ben treballat. Les ulleres, el must have d’aquest estiu. Els collerets molt ben coordinats amb el biquini. La supermini faldilla que s’assembla a un cinturó ample tapa el justet…

moda 8

… i les sabates tipus cunya junt amb aquest bolset de mà, acaben de completar aquest look tan ben aconseguit per moure’s en un ambient après soleil.

moda 9

La Judit i la Júlia, amb la seva filla, assegudes en aquest original sofà que hi ha a l’entrada del Blue Marlin, ens donen una lliçó d’un street style impecable. Es mouen dins del món del periodisme i de la publicitat amb un saber estar impecable. En dono fe ja que he vist com treballen i com gestionen la seva feina. Els agraeixo que m’hagin donat permís per posar la seva fotografia amb la que tanco aquest post.

moda 16 bona

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: