una mica de tot arreu

Eivissa, famosos i publicitat

Eivissa és, junt amb Formentera, cada estiu, un dels llocs en que s’hi troben més famosos. Es desplacen a l’illa per deixar-se veure en idí·liques imatges amb el mar de fons, a les discotèques, com ahir al Pachà en la festa del Flower Power més important de l’estiu o bé aprofiten per cedir el seu nom a qualsevol producte a canvi d’una important quantitat de diners.

Aquesta illa també és un paradís per la publicitat. Els que fan spots o  fotografies de moda saben que la llum i els colors d’aquí són una aposta segura per la bona acceptació de les campanyes publicitàries.

Al post d’avui trobareu dues mostres d’això que he explicat. Una barbie americana, la Paris Hilton, aprofita per omplir caixa de la mà d’Amnèsia, una discotèca molt famosa, que l’ha agafat com a imatge de promoció d’una marca de bolsos que només es vendrà a les seves botigues.

I, a la cala Jondal, veureu un fotògraf de moda com intenta captar una bona fotografia de les tres models que, incansables, caminen cap a ell, una i una altra vegada, fins aconseguir l’enquadre desitjat.

Els fotògrafs invitats a l’esdeveniment criden l’atenció dels vianants que s’apleguen per tal de veure qui és el famós o famosa que ha de venir.

ais 1ais 2

Gent de la ràdio, bloggers,  periodistes… tots preparats per l’inminent arribada de Paris Hilton.

ais 9 bona

El carrer es va omplint de gent que, amb la seva estètica, ofereixen imatges que sembla hagin estat preparades.

an 5

Aquests dos maniquís atípics, també estan a l’aguait a l’entrada de la tenda, lluint les samarretes amb el logo.

ais 8

Això del Pop-up Store, ara està molt de moda. En aquest cas l’oferta anirà d’accesoris i bolsos.

ais 15

El racó pel posat ja està preparat.

aia 3

Uns personatges que no falten mai en cap esdeveniment són els guardaespatlles. Sempre de talla XXXL.

ais 4

Ja ha entrat acompada d’un gran enrenou i amb la cridòria dels fans. Diuen que porta sempre ulleres, fins i tot per fer els posats, perquè li han fet una estètica una mica desacertada i li ha quedat un ull tort.

ais 5

Un primer pla de Barbie americana, París Hilton, que ha estat la protagonista d’aquesta part del post dedicat a la gent famosa…

ais 6

… perseguida per la prensa i pel públic que vol captar el moment, tot i empenyent per estar a prop del famós. Per això els “armaris” de la seguretat són necessaris per fer de barrera.

ais 7

Canvi d’escenari, amb fotògraf i models fent un reportatge de moda.

ais 10

Anades i vingudes incabables que, junt amb la difícil postura del fotògraf, faran que finalment surti una imatge bona. Un procés llarg i complicat ja que l’estilista ha de triar el vestuari i complements, la maquilladora ha de deixar les cares preparades, s’ha de buscar la localització i l’hora bona per la llum, fer el reportatge repetint una i altra vegada la seqüència i esperar que el resultat final sigui el desitjat.

ais 11 bona

Les models cada vegada són més jovenetes.

ais 12

Quina posició és la millor? Aquesta o….

ais 13

…aquesta?

ais 14

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: