una mica de tot arreu

El color de la Provença

Quan escoltem el nom d’aquesta terra del sud de França sempre l’associem amb l’espígol -per ells la lavanda- .És del tot recomanable anar-hi en el temps de la florida on, aquest color lila, que no hem vist mai d’una manera tan estesa, omple els camps.

Com que les llenques de terra alternen, a vegades l’espígol amb el blat, el fet de veure junts, que no barrejats, aquests dos colors tan ben combinats ens fan adonar que el contrast cromàtic resultant és magnífic. Si hi afegim algun arbre, alguna caseta…tot plegat ajuda a embellir aquests paisatges on el lila n’és el protagonista. Tal com ho podreu veure en aquestes fotografies.

Gaudiu doncs amb el color ja que l’olor, intensa i coneguda, l’ha de rebre l’olfacte en directe. Escoltar música és una bona manera d’entrar en aquest món. Els viatges, sovint ens porten records d’un llibre, d’una cançó… En aquest, el meu record va lligat amb la música del grup Manel, especialment amb temes del seu conegut treball “10 milles per veure una bona armadura”. Cançons com “Deixa-la, Toni, deixa-la”, “Aniversari” o “Benvolgut” són fantàstiques companyes de viatge tant per la seva melodia com pel significat del missatge que trobem en les seves lletres.

pigol 13

pigol 1

pigol 2

pigol 3

pigol 4

pigol 5

pigol 6

pigol 7

pigol 8

pigol 9

Acabo aprofitant per fer un incís dedicat al street style. Faldilla d’aires hippies de Natura, jersei de Suiteblanco, cinturó de Pepe Jeans, senalla amb un acabat fet amb punta teixida amb ràfia, de Textura i polseres del mercat de Les Dàlies d’Eivissa.

valen 2

pigol 11

Detall dels baixos de la faldilla.

pigol 12

la bona bona

TÍtol del proper POST.- nº 106    El Paranimf ha estat una festa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: