una mica de tot arreu

Imatges inèdites del Col·legi de la Sagrada Família (3)

Sembla que la majoria de les fotografies que, tal com s’ha explicat, estan en una composició emmarcada que es pot veure en un espai del Col·legi de la Sagrada Família, són molt antigues. Això dificulta molt poder identificar les alumnes que hi surten així com també les coses que s’hi celebren.

Caldrà dons preocupar-se d’escanejar-les i de poder cercar més informació sobre la majoria d’elles.

Amb aquest post, tot i que n’hi ha moltes més, queda per acabada la presentació d’aquestes fotografies perquè la qualitat té molt a millorar.

Més que informatives resulten testimonials d’uns moments quotidians i altres d’especials lligats amb festes i celebracions.

D’aquesta foto, en principi, l’única noia identificada és la Jordina Colom, tieta de l’Elvira i germana del seu pare, el Ton. És la que està al mig a la fila del mig.

D’aquestes fotografies amb noies vestides com ballarines en vam recollir alguna en motiu de l’exposició que es va fer i, allí sí que s’hi identificaven les noies que hi sortien. En aquesta no es pot posar nom a ningú. Si algú reconeix alguna alumna estaria bé que ho comuniqués per tal de tenir la màxima informació sobre les imatges.

Se suposa que aquest grup de monges, assegudes a la terrassa i protegides del sol amb aquests paraigües, estaven mirant alguna cosa important que tenia lloc al pati.

Una fotografia molt simpàtica amb aquestes internes que s’amunteguen al balcó, qui sap si per veure passar alguna processó ja que hi ha un domàs a la barana. La sisena començant per la dreta és la Roser Segura, una alumna que era de Ribé.

Aquesta correspon als anys seixanta i es tracta d’una imatge de les alumnes vestides com “la tuna”. De dreta a esquerra, Mari Millan, Roser Yago, Magda Miró, no identificada, Engracia Falip, Isabel Farran, M. Carme Farràs, M. Carme Vendrell de Portell…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: