una mica de tot arreu

Recordant… Representacions al Col·legi de la Sagrada Família (8)

Aquest post està dedicat als nens ja que ells també van assistir al Col·legi de la Sagrada Família encara que només en el temps del parvulari. I, per tant, també participaven en les festes de finals josep zurita, Emilio Mode curs.

Festa de final de curs de 1962-63. En primer terme Jaume Niubó, Lluís Peiret, Antoni morell, Josep Colom i Andreu (vivia al carrer Travesser amb la seva família que, ja fa anys, van marxar a viure fóra Cervera).

Al fons, a l’esquerra, assistint a la festa podeu veure el matrimoni Cura- Nuix.

Festa de final de curs 1964-65.

D’esquerra a dreta: Josep Aldomà, Santi Rosell (al darrera) Alejandro Aguado (més endarrera), Joan colom, ton turull, Jaume boquet, Fa (al darrera), Josep Armengol, Fernando Razquin, Jordi Peiret i cisco Ortiz.

20 de juny 1965.

Festa de Fi de Curs al “Círculo de Cervera”. Els alumnes representes en quadre escènic “Paso al regimiento”.

D’esquerra a dreta: Josep Torra, Pep Oriol, Quim Granell, Josep M. Tolosa, Josep Zurita, Emilio Morales, Ramon Clop, dos no identificats i Ramon M. Razquin.

Pel que fa als alumnes del Col·legi el blog ja no disposa de més fotografies i, per tant, aquesta tanca la informació. Fa gràcia veure’la amb l’uniforme que era un pantaló i un jersei de color blau mari acompanyat d’un coll banc i l’escut del col·legi que no hi podia faltar. de fet les nenes, elles amb un vestit, el portaven igual.

Aquesta colla, sembla que són els que havíem vist al Festival de fi de curs al Teatre Casal l’any 1966, i que s’haurien de conéixer tots però en principi Ramon M. Razquin, Joan Santacana i enric Martí són els que s’identifiquen de seguida.

LEAD Technologies Inc. V1.01

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: