una mica de tot arreu

Recordant…Representacions al Col·legi de la Sagrada Família (7)

Aquesta fotografia està feta en la festivitat del Domund. Podreu llegir l’explicació a la capçalera de la segona imatge

Les nenes assegudes són: Montse Xuclà, Pepita Xandri i una no identificada. La que fa de verge nena és Anna M. Tardà. A l’esquerra s’hi veu Rosita Segura i, a la dreta, M. Dolors Ibáñez.

El blog segueix informant sobre festes i celebracions al Col·legi de la Sagrada Família. Hi havia una diada que es celebrava molt en aquells anys: era el Domund. L’objectiu era fer activitats i, disfressar-se de persones de diferents races: indis, xinesos… que se suposa havien de ser convertits al catolicisme.

En aquesta imatge amb tanta gent hi ha tot el grup que d’una manera o altra col·laboraven en aquesta celebració.

Les nenes identificades en la fotografia anterior també surten aquí. A més se’ls hi han afegit dos nens, vestits d’escolanets, no identificats.

Les alumnes que estan dalt de la paret i d’esquerra a dreta són: no identificada, Conxita Bonjoch, Josefina Grifolls, de Bell-lloc, Paquita Valverde i. A l’altre costat: Maria Tella, Anna M. gadol, Josefina Casimiro i Bosch, ambdues internes.

La colla que van de “tuna” són les mateixes que han sortit ben identificades en el post dedicat a aquesta manera de transmetre cançons.

Pel que fa ala resta d’alumnes hi ha força cares conegudes però és complicat posar el nom a tothom

23 de juny de 1968. Festival de Fi de curs al Gran Teatre. Les alumnes van representar el qudre escènic”Baile chino”. Unes feien de xineses, les que porten el paraigües, i les altres de xinesos, les que porten un barret.

Primera fila i d’esquerra a dreta: Teresa Carulla, Paquita Blanco, Carme Sàrries, no identificada, la que treu el cap és Nuri Jaques, Marta Cuadros, Montse tosquella, Montse Puig, que s’agafa el barret amb les mans i Adriana Molina. La que està al davant acotada no està identificada.

Segona fila: la que només es veu d’ulls amunt és carme Gorro, Tere Soteres, Montse Gasol també només es veu dels allus amunt, no identificada, Vidal i Vidal.

Tercera fila: amb el paraigua obert Montse Farré, no identificada, la del fons de tot és Blanca Cuñé, al seu costat Teresa Porredon, Anna Melgosa i Anna trilla.

Nadal 1970. Gran Teatre de Cervera.

Primera fila d’esquerra a dreta: Carme Razquin, Ester Font, Dolors Montagut, Fina Montagut, Rosa Ninot i, al seu costat que no se li veu sencera la cara, Marta Rauret. Al seu darrere i amb una cinta blanca, Dolors Boquet, al seu costat mig tapada pel regal, Maite Miret. A darrere la Boquet Montse Closa, Leonor Jaques i només veient-se-li la meitat de la cara, Maria Farré.

A la banda de l’esquerra la que porta la cinta blanca és Llïsa Castells, a la seva dreta Bové, al seu darrere, i amb una cinta, Marina Boixadera i, mirant cap a l’altra banda, Montse Rivera.

Al mig es veu tot de paper de celofana que mbolica els regals. A l’esquerra hi ha Roser Paslomero Vendrell i Rosa Farré.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: