una mica de tot arreu

Recordant…Representacions al Col·legi de la Sagrada Família (5)

Seguim amb els festivals de Fi de Curs. En aquest cas es tracta del que es va celebrar el 19 de juny de 1966. Podeu veure dues fotografies de diferents grups de ballarines.

Dempeus i d’esquerra a dreta: Montse Bové, Carme Granell, Roser trilla, Anna M. Razquin, Montse Xuclà, Montse Guillén, Rosita Segura, M. Dolors “Loles” Tosquella, M. Clara Prous i Immaculada Trilla.

Al davant: Immaculada Biosca, Tere Trilla i Montse Gasol.

LEAD Technologies Inc. V1.01

D’esquerra dreta: no identificada, M. Alba Roca, Castellà, Marina Boixadera i Montse

S’ha anat explicant que les representacions tenien lloc en diferents espais. El principal era el propi col·legi. Aquí podeu veure Dolors Carbonell tocant el piano.

Però com heu pogut veure van ser moltes les vegades que les actuacions tenien lloc a l’escenari del Teatre del Casal. Aquí podeu veure un grup d’alumnes cantant. Les dirigeix una senyoreta que donava classe al col·legi i que tenia molts coneixements de música. Es deia Leocadia.

Moltes de les alumnes resulten conegudes… Montse Florensa, Montserrat Balagué, Roser Palomero Vendrell…

Amb aquesta imatge queda ben clar l’èxit d’aquests festivals. El Testre del Casal quedava ple de gom a gom. Podeu veure entre el públic moltes monges. destaquen per les seves toques blanques. Aquesta fotografia cal mirar-la amb detall perquè hi ha molta gent coneguda. eren els familiars de les i els alumnes que feien les representacions.

A la primera fila i, amb un vestit de flors, s’hi veu la senyora Razquin. Al seu darrera el Gasol amb el seu fill, Eduard, al costat. A l’altra fila i més cap a la dreta el Pepe de “cal Balaguer” i la seva esposa. Si aneu buscant hi trobareu el matrimoni Trilla Oromi, Villarroya Massana, Trilla Fusté i la mare de la Rosina, el format per la Regina de ca la Batlla i el seu espós, Vicente, Vilardosa i esposa, Rosich i esposa… aneu buscant i ampliant per anar descobrint cares que reconeixereu…

LEAD Technologies Inc. V1.01

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: