una mica de tot arreu

Recordant…Celebracions al Col·legi de la Sagrada Família (1)

Al Col·legi de la Sagrada Família es feien moltes celebracions i tothom les recorda com unes festes entranyables. Era important la de final de curs en la que cada any s’acomiadaven del col·legi un grup d’alumnes.

Al voltant d’aquest super pastís s’hi apleguen totes les noies que marxaven del col·legi. Al primer pis hi posa la data però no aconsegueixo llegir-la.

Dempeus i, d’esquerra a dreta: dos no identificades, Graells, la de darrera no identificada, M. Teresa Beleta, Conxita Roselló, Giralt, Rius (de Castellnou), Pilar Porredon, Carmen López filla del doctor López que tenia el consultori a una casa del passeig de l’Estació, M. Tresa Lafargue, no identificada i Simona.

Assegudes: Mercè Tardà, no identificada, Victòria Beltran, Maria Pedrós, Dolors Montiu, no identificada i Elias.

Una fotografia del mateix dia. Mercè Tardà Tarrida és la que va sense l’uniforme. La seva família vivia al carrer combat al costat de “cal Delfin”. Eren quatre germans i ja fa molts anys que van marxar de Cervera. Les que té a amdos costats són internes. L’altra és Rius, de Castellnou i, a continuació, Pilar Porredon.

No sé sap si aquesta celebració és del mateix dia o d’una altra jornada. Aquí s’hi veuen barrejades alumnes de diferents edats.

A la taula del davant i d’esquerra a dreta: Montserrat Jaques, no identificada, Vidal (de Montpalau), Jordana, una interna, Misteri Rivera que es mostra molt riallera. Al seu costat, vestida de blanc, Engràcia Falip (mare de la propietària de la tenda Jud-gar). Misteri i Engràcia ens van deixar quan eren molt joves.

A les taules de darrera. La de l’esquerra: Roser Clot, Trini Minguell de la Curullada que fa molta anys viu a Tàrrega i dues no identificades.

A l’altra taula: M. Carme Vendrell de Portell, Dolors Rivera Raich, M. Rosa Villarroya Massana, Sara Fernández Mestres i, mirant a la càmara, Lurdes Gomà del Canòs, mare del bisbe de Solsona.

Aquesta és la taula de la dreta que aquí es veu molt bé. D’esquerra a dreta: Lurdes Gomà del Canós, mare del bisbe de Solsona, M. Carmen Vendrell, que es va fer monja de la Sagrada Família, Dolors Rivera Raich, M. Rosa Villarroya Massana, Carme Bonet Trilla i Sara fernández Mestres de la botiga La Central del carrer Major.

No sé perquè algunes alumnes, entre elles jo, anàvem sense l’uniforme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: