una mica de tot arreu

Recordant…Nens del Col·legi de la Sagrada Família

Tot i que el Col·legi de la Sagrada era només per nenes cal fer esment de que, pel que fa als anys de parvulari, també hi havia classes de nens. Ells estaven a l’aula que en dèiem dels “soldats” que és la que dóna al carrer Major i hi tenia una gran balconada.

D’aquest espai se’n tenen molts bons records ja que també es feia servir puntualment com a sala d’espectacles. S’hi muntava una estructura i s’hi feia teatre…Com que era tan gran, la seva capacitat permetia aplegar-hi moltes i molts alumnes.

En aquesta primera imatge podeu veure un grup de nens fotografiats a la terrassa del col·legi.

Començant per la fila del darrere i d’esquerra a dreta: Antoni Martínez. Alexandre Robert Nadal, Ramon Tella Comas, Víctor Lluelles Cardona, no identificat, no identificat i Antoni Molins Farré.

Fila 2: Ginés Álvarez González, Joan Mingues, Pere Rosell Riera, Lluís Garcia Ribalta, Ramon Parcerisa Vilaseca, Josep Pagés Corbera, Jesus M. Rubinat, Albert Llona Porredon i Josep M. Lloveras Canosa.

Fila 3: Ramon Pedros, Joan Garcia Ribalta, Bartomeu Robert Nadal, Josep Ortiz Bernaus, Anton Riera, no identificat, Josep M. Martinez i Josep M. Orobitg Perera.

Fila 4: Obduli Gavaldà, Joan Companys, no identificat, Josep Castellà Pifarré, Daniel Llona Porredon, Ramon Bonjoch Trilla, Francisco Cos Gusart i Ton Puig Castellà.

any 1952 tema: autor: cedeix: Carme Comas Sevillano (Combat, 16) gestionat per:

A finals de curs s’acostumaven a preparar festivals que, en aquella època, es feien al Teatre del Casal de Cervera. Aquesta colla, que ara ja tenen una certa edat, representaven un partit de futbol entre els dos equips rivals des de sempre: el Barça i el Madrid. La victòria va ser de l’equip barcelonista per 2 a 1. Les fotografies estan datades al 19 de juny de 1966. Aquesta colla eren els alumnes més grans, de sis i set anys, i per edat, deixaven el col·legi.

Els del C.F. Barcelona i…

Fila 1, drets i d’esquerra a dreta: Ramon M. Razquin Carulla, Ramon M. Xuclà Comas, Enric Martí Suau, Joan Santacana Vélez, Josep Castellà Gilabert, Ramon Armengol Cera i Colom.

Fila 2: Josep M. Riu Sánchez, Salvador Alsedà Vives, Ribes, Jaume biosca carbonell i Antònio Trilla Oromí.

any tema: autor: cedeix:Ramon Armengol gestionat per: Elena Armengol

…els del C.F. Madrid.

Fila 1, drets i d’esquerra a dreta: Josep Turull Balcells, Jaume Costa Poch, Ferran Riba Pijuan, Antoni Martí Falip, Josep Gené Balcells, Josep Fonoll Falip i Antònio Oriol Canamasas.

Fila 2: Antoni Rodríguez Rosich, Jordi Guerrero, Julià Rodríguez Rosich, Josep Creus Vila i Eduard Ràfegas Oliver.

any: 1966 tema: Teatre, cinema autor: Gómez Grau cedeix: Família Gené (C. Combat, 39 2n 1a) gestionat per: Josep Gual

Aquí es veuen els dos equips, l’un a costat de l’altre. No cal dir quin era el guanyador!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: