una mica de tot arreu

Recordant…La gruta de la Mare de Déu de Lurdes al Col·legi de la Sagrada Família

Totes les alumnes que han passat per les aules del Col·legi Sagrada Família redorden perfectament la gruta de la Mare de Déu de Lurdes. Estava situada al capdavall del pati que hi havia a la banda esquerra. A la paret del fons, hi van construir amb un material que imitava la roca, una estructura amb una mena de forat al mig que reprentava una gruta. Allí hi havi col·locada una petita imatge de la Mare de Déu de Lurdes.

Era un lloc on les diferents generacions s’hi feien fotografies de record al davant.

Aquesta imatge té una bona pila d’anys i s’hi pot veure d’esquerra a dreta: Mercè Gabarró, mare de Rosa M. I Clara Lobet, Paquita Font dels Tallers Font, Vilarnau, que es va casar amb Pepito Balcells i va viure a Barcelona. Al seu costat, Angelina Guix, que vivia al carrer Major i va treballar de mestra a la guarderia Arrel.

Dempeus a la darrera fila: no identificada, Ramona Cuñé, M. Carme Calafell, M. Àngels Termens, Maria Pedrós, M. Teresa Beleta i no identificada.

M. Carmen Portella i Cecília Costa són les dues de l’esquerra.

A l’altra fila i, també dempeus: M. Dolors Graells, Aura Vilanova, Paquita Benet, Carbonell, Conxita Font, no identificada i Valls.

Assegudes: Maria Tella, Anna M. Gasol, M.Teresa Lafargue, Josefina Casulleras i M. Teresa Salat.

any: tema: autor: cedeix: Carme comas Sevillano (Combat, 16) gestioant per:

Any 1954. Grup d’alumnes amb el nou model d’uniforme de bata negra, algunes però, encara porten l’anterior amb capelina. A la filera del darrera i d’esquerra a dreta: les bessones Araceli i MagdaMiró, M. Lluïsa Colom, Solé, Maria Tella, M. Dolors Montiu i Paquita Benet.

A la fila del mig: Angelina vives, Roser Yago, M. tresa Camats, no identificada, Montse Colom, no identificada, Josefina Graells, Romi Porredon, Pepita Castells, Llobet, Amparo Anguera i Antonieta Bové.

Assegudes: M. Rosa Villarroya, Laura Sampietro, Maribel Casullera, Misteri Rivera, Concepció Puig, Emilia Marti i M. Teresa Trilla.

any: 1954 tema: autor: cedeix: Carme comas Sevillano (Combat, 16) gestioant per:

Carme Bonet, Carmina Lafargue, M. Dolors Rivera i Roser Montiu amb l’uniforme de festa. Fins i llueixen guants blancs.

Del mateix curs que les anteriors podem veure: Rosa M. Regí, Roser Yago i Sara Fernández.

Aquesta fotografia és una mica borrosa però com a testimoni d’un grup serveix. A l’esquerra i agrupades hi ha Montserrat Regué, Sara fernández i M. Carme Farràs, interna. A sota Anna M. Fitó, Josefina Casimiro, interna i Roser yago.

A l’altra banda: Paquita Regí, Pepita Blasi, Carmina Lafargue, Mari Millán i M. Carme Vendrell.

En primer terme: Lurdes Gomá, Closa, M. Dolors Rivera, Engracia Falip, mare de la propietària de Jud-gar, Isabel Ferran, Antònia Vives, Josefina Graells i Pepita Solé.

Grup d’alumnes de 3er de Comerç vestides amb l’uniforme de gimnàstica. Fila 1 i dempeus: Beni Codina, Paquita Ninot, no identificada, Dolors Puig, no identificada, la madre Modesta, Trini minguell, dolors Vergés i Pilar Peiret.

Assegudes: Ramona Llovera, no identificada i Lurdes Cerveró

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: