una mica de tot arreu

Festa Major 2016. La Carretillada. (1)

La Carretillada de la Festa Major és per mi el millor espectacle que ens ofereixen els Diables Carranquers de Cervera al llarg de tot l‘any.

La desfilada que fan pel carrer i la plaça Major, travessant el casc vell de la ciutat, tot i lluïnt aquella mena d’estendarts de formes variades i especials, tots carregats amb una infinitat de carretilles, és realment imponent.

Sembla que aquest dia, a part de cremar el material que hi tenen destinat, també fan foc amb la resta de carretilles que els hi queden, de manera que l’any vinent enceten les seves activitats amb material nou. No sé si és exacta aquesta explicació que faig. Ja miraré de contrastar-la perquè el que s’escriu aquí queda i toca posar sempre la realitat de les coses.

Les fotografies que he fet aquest any tenen un marc una mica repetitiu però és que amb les obres estava sota els porxos de la plaça i és el que veia. Normalment em posiciono davant de cal Nuix i allí, la visió és molt millor.

Recordeu que aquesta Carretillada té lloc el dissabte al vespre després de la Cercavila. Per tant, encara falta molt de Festa Major. Els posts estan en preparació.

Gaudiu-ne!!!!!

ca12

cao

ca9

ca18

 

ca14

ca13

ca12

ca10

ca1

ca3

ca5

ca7

ca9

ca8

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: