una mica de tot arreu

XIX Nit de l’Esport Cerverí – any 2016 (2)

Seguim amb la recollida de Trofeus de Reconeixement.

Carla Carbonell Guim. Club Natació Cervera.

19 bona

Club Natació Cervera.

21 bona

Albert Pijuán. Club Natació Cervera.

22

Club Natació Cervera.

24

Equip benjamí. Club Natació Cervera.

26

Bashir Butt. Team Truga.

27

Olivia Bellaubi Palacios.Team Truga.

28

Equip Aleví Femení. Club Esportiu Mas Duran

29

Equip Júnior Femení. Mar Montraveta. Club Esportiu Mas Duran.

30

Equip Cadet Masculí. Club Esportiu Mas Duran i

Marc Anelo (el primer per l’esquerra) Club Esportiu Mas Duran

31

Aquesta és la segona part del llistat de tots i totes a qui se’ls va fer Reconeixement.

Laia Torra Pollina. Club Natació Cervera.     Maria Besora Vecino. Club Natació Cervera.    Ainhoa Benavente López. Club Natació Cervera.    David Pedrós Gámez. Club Natació Cervera.    Martí Ferrerol Saunou. Club Natació Cervera.    Roger Ribera Escribà. Club Natació Cervera.    Bernat Marsol Sarri. Club Natació Cervera.    Carla Carbonell Guim. Club Natació Cervera.    Guillem Ortiz Folguera. Club Natació Cervera.    Elaia Rosinés González. Club Natació Cervera     Núria Caldera Quevedo. Club Natació Cervera.    Albert Pijuán Martín. Club Natació Cervera.    Oriol Pedrós Gámez. Club Natació Cervera.    Arnau Armengol Pérez. Club Natació Cervera.    Equip Infantil. Club Natació Cervera.    Equip Benjamí. Club Natació Cervera.     Judit Rosell Bartolí. Club Natació Cervera.

 

En els apartats de Guardons, que sempre són pocs, enceta el grup, Víctor Rauret, que el recull en nom del Club Racing de Cervera. Aquest club, després de 25 temporades en actiu, desapareix. Deunidó haver pogut celebrar aquest important aniversari!!!!!

32

Jordi Sangrà. Per la seva trajectòria en els Fondistes Cervera ja que ha fet una excel·lent temporada 2015.

33

Salvador Burgos López. En reconeixement dels seus companys del club Bitlles Lloreta Kin.

34

Ruben Fernández Péres. En reconeixement a la tasca que desenvolupa dins de l’Escola de Futbol de Cervera.

35

Josep Hidalgo Marchal. Per la seva trajectòria al Centre Excursionista de la Segarra, especialment per la seva dedicació al món de l’escalada.

37

Tanquem aquesta informació donada en moriu de la XIX Nit de l’Esport Cerverí amb una entranyable imatge del Regidor d’Esports, Jaume Carcasona, amb un grup dels Fondistes de Cervera. Ell té una bona sintonia, especialment amb aquests corredors, ja que ell de jove havia participat en moltes curses, així com també sintonitza,escolta, ajuda i acull a  totes les persones que, d’una manera o altra, estan implicades en el món de l’esport local.

grup atletisme

Queda per acabada tota la informació pel que fa a aquesta nit tan reexida en la que potser s’hauria de mirar, en propreres edicions, que la quantitat de persones nominades no fos tan elevada sinó l’acte d’entrega de Trofeus i Reconeixements es fa potser una mica llarg.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: