una mica de tot arreu

XIX Nit de l’Esport Cerverí – any 2016 (1)

Dissabte passat, la XIX Nit de l’Esport Cerverí va omplir el pavelló amb totes i tots els que van assistir a aquest acte festiu, de reconeixement i d’homenatge envers la gent bolcada en l’esport.

Jaume Carcasona, Regidor d’Esports, va fer un discurs breu però amb un contingut prou interessant pel que fa a felicitacions, propostes i projectes.

Va remarcar especialment el programa de Beques per l’esport que impulsarà personalment des de la seva Regiduria. Tothom té dret a participar a les activitats esportives i, qui té menys recursos, cal que se’l pugui ajudar. El regidor va dir que “cap nen ni cap nena s’ha de quedar sense la oportunitat de fer salut i de gaudir amb l’esport que més li agradi. Qui sap si podrà arrribar a ser un campió o campiona però, encara que no es doni aquest cas, ja que l’important és participar, nosaltres hem de cobrir les seves necessitats esportives” .


Va remarcar com a projecte prioritari poder habilitar ben aviat un espai destinat a pista d’atletisme així com també la intenció de fer obres de reforma al pavelló.

nit 1

Com podeu veure, una llum de tonalitat lila feia que els colors quedessin desvirtuats. No quedava gens bé. Les imatges no tenen nitidesa però, el que val, és la informació que donen. Jordi Prat segur que va fer un reportatge impecable i, qui en vulgui tenir un record, que vagi a triar les fotografies al seu establiment.

nit millor

El Pavelló Polivalent estava ben ple. Les taules, grans i confortables, aplegaven grups d’esportistes i els que els acompanyaven. El sopar el va servir Juanjo Cerezuela.

38

Un dels grups, Fondidtes de Cervera,  posa i aprofito l’avinentesa…

6

Es van lliurar els premis de reconeixement als esportistes i equips cerverins més destacats de la temporada 2014/2015.

Miraré de no deixar-me ningú pel que fa al seu nom però, respecte a les imatges de totes i tots, és impossible posa-les encara que hi dediqui dos posts.

Equip Lloreta Kin. Club Bitlles Lloreta Kin

4 bona

Consell Esportiu de  la Segarra, Sr. Condal.

5 bona

Carlos Prat. Moto Club Segre.

7 bona

Hugo Figueras Blanco. Fondistes Cervera.

8 bona

Júlia Cid. Club Bitlles Cervera.

9 bona

Equip Pre-Mini. Club Bàsquet

10 bona

  Club Bitlles Lloreta Kin. Miquel Lloreta Pérez. .

11 bona

Paula Castells Lòpez. Per la seva activitat esportista com a trialera.

12 bona

Jordi Montraveta. Penya Ciclista.

13 bona

Antonio Cendra. Secció Billar Casal de Cervera.

14 bona

Ferran Julià Tous. Club Natació Cervera.

15 bona

Club Natació Cervera.

16 bona

17 bona

18 bona

Completo el primer tram de noms i, a les imatges, miraré d’identificar cadascun/na per completar la informació.

Codina B. Codina Futsal     Santi Villegas. Fondistes de Cervera    Júlia Cid. Club Bitlles de Cervera.    Equip Júnior femení. CB Cervera    Equip pre-mini femení. CB Cervera    Equip Lloreta Kin. Club Bitlles Lloreta Kin.    Gemma Lloreta Gabarró. Club Bitlles Lloreta Kin.    Janet Solsona. Penya Ciclista.    Antonio Cendra. Secció Billar Casal de Cervera.    Joan Graells. Secció Billar Casal de Cervera.     Mònica Planes. Secció Billar Casal de Cervera.     Josep Serarols. Secció Billar Casal de Cervera.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: