una mica de tot arreu

En quin aparador li hauries donat el primer premi?

Tot i que aquest any, per motius familiars, no estava gens motivada per fer el seguiment de la Rua de Carnaval,  tal com ha fet cada any des de l’inici d’aquest blog, em sap greu no esmentar aquesta festa prou engrescadora, especialment pels més petits.

El fet de fer la desfilada infantil, en un trajecte més curt, sembla que va ser un bon encert. La participació va ser bona i les comparses ben disfressades. Llàstima que no es poguessin veure els lluïments, ja que cada comparsa s’esmerça molt en preparar-los. El fet de no començar puntualment, va possibilitar que la pluja i el mal temps, fes que la festa acabés passada per aigua. Si el berenar s’hagués programat pensant en la metereologia, que sempre juga males passades, el menjador de l’Institut, hauria estat una alternativa molt bona per aixoplugar-se i menjar sense el fred enganxat al cos.

Tampoc vaig poder veure tots els aparadors que havien preparat una decoració per la festa. Només vaig poder-ne fotografiar un parell i el de l’Òptica Cervera, que el vaig trobar fantàstic, quan hi vaig anar tenia la reixa abaixada i no hi havia manera de que el conjunt quedés bé i, quan hi vaig tornar, ja havien retirat la decoració

Per tant us presento les imatges dels dos que tinc, tot i que, al de Bernaus Herbes, hi he tornat per fer fotografies amb claror de dia i ja tenien una fantàstica posada en escena primaveral. Ja sabem tots que aquest establiment fa ús d’un degoteig d’idees sempre originals, creatives i sorprenents.

Passo les fotografies per l’ordre en que les vaig fer i la pregunta és: a qui hauríeu donat el primer premi? No vull entrar en cap polèmica perquè, encara recordo un any que vaig formar part dels membres del Jurat, i com que no hi va haver manera de desempatar vam donar un primer premi a dues comparses i es veu que no va agradar…

Una idea que resultà molt vistosa: aprofitar elements publicitaris que tens a l’aparador i customitzar-los per la festa que tocava. Parlem de la perruqueria La clenxa.

ca 2

Alhora, es van aprofitar la resta de vidres per posar-hi un seguit de treballs fets amb dibuixos relatius a la festa, ben acolorits, per acabar d’ambientar la decoració dedicada al Carnaval.

ca 1

ca 3

Bernaus Herbes va decidir donat protagonisme a la renovació del Carnaval de Cervera, que tan coix va anar en la darrera edició i, va posar el nom de la ciutat realitzat amb un treball molt acurat.

ca6

La base del folrat de les lletres estava feta amb llana de diferents colors i, cadascuna de les lletres que formen el nom de Cevera estava disfressada.

cervera

La C era un gatet amb les seves orelletes ben tieses, la cua estirada i els bigotis solemnes.

la ce

La E anava disfressada de pallasso/a. Una bona perruca vermella i estofada, el nas de bola i un llacet al coll molt coquetó. Tot un encert!

la e

bona

La R ens portava el record de l‘Arlequí amb els seu vestit a rombres, un elegant barret i la màscara, per no ser reconegut.

r v

La V, que cau al mig del mot primavera, ja anunciava aquesta estació de l’any amb les branques florides i la marieta que vola vola…

v sola

L’altra E, folrada amb dos colors, ens recordava una princesa. La corona negra? i cors escampats arreu.

altra e

L’altra R sembla que me la vaig descuidar. Caldrà repassar l’aparador on es veu tot el conjunt sencer: anava de pirata amb el barret amb la calavera dibuixada.

I la A, també bicolor, lluïa un cartell de la darrera pel·lícula de la sèrie de La guerra de les Galàxies que tant i tant èxit ha tingut.

aa

Bé ja ho teniu. Decidiu i penseu qui s’ha d’emportar el premi!!!!!!

Nota: Pot ser que la interpretació que jo he fet de cadascuna de les lletres no coincideixi amb la de l’autora del treball, l’Eva. Fins i tot és possible que s’hi pugui fer alguna altra lectura que a mi se m’ha escapat. En cas que fos així, de bon gust ho rectificaria.

ca12

ca13

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: