una mica de tot arreu

Concurs de Pessebres 2015 (3)

Amb aquest post queda tancada tota la informació pel que fa al tema del Concurs de Pessebres d’enguany. No hi ha imatges de tots els participants perquè s’allargaria massa però, si algú que no hi és té un interès especial per posar-hi alguna imatge del seu pessebre, pot passar-me-la i de bon grat s’hi afegirà.

Família Pedrós Aldomà

Unes figures molt boniques que, en disposar-les amb tanta gràcia, ens fan adonar de l’encant que pot tenir una escena.

Família Pedros Aldoma

Max i Mireia Puig

Max i Mireia Puig

Família Francesc i Guillem Carbonell Prado

DSC00023(FILEminimizer)

Em va encantar aquest amuntegament de persones i personatges que giren al voltant del naixement. La imaginació recrea un espai superpoblat que té la seva gràcia per especial, diferent amb aquest toc naif.

DSC00021(FILEminimizer)

DSC00026(FILEminimizer)

Familia Badia Rosich

DSC00078(FILEminimizer)

DSC00079(FILEminimizer)

DSC00075(FILEminimizer)

Família Navas Bosch

D’aquest pessebre, que es troba en una llar de Sant Antolí, em tenen enamorades les figures. Són molt antigues i tenen un encant especial: per les expressions i els colors. El fang transformat en un autèntic treball d’artesania!

Familia Navas Bosch 1 (1)

Fixeu-vos en els suports que tenen per aguantar-se tan propis de figures realitzades fa una pila d’anys. Val la pena passar-hi una estona per gaudir-ne ja que està ple de detalls.

Familia Navas Bosch 3

Família Creus

Vaig trobar aquest pessebre, realitzat dins una muntanya, molt especial i diferent. Amb una sorpresa que es descobreix mirant dins dels forats on s’hi troben les escenes: una petita glacera! Mai n’havia vist cap en un pessebre i em va semblar que feia un bon contrast amb la part nova que aquest any s’ha afegit al conjunt: la zona desèrtica per on transiten els Reis Mags.

creus 1

Tot un encert!

cteus 3

creus 4

Pastisseria Tomàs Puig

Cada any, Tomàs Puig, crea escenes pessebrístiques diferents. Aquest any ha presentat l’Anunciació que fa l’àngel als pastors. Com sempre, el resultat ha estat fantàstic. I, la colecció que té de figures, una preciositat.

dor 1

La casa de Baix. Xago Serrano i Pilar Porredon.

Propietaris de la galeria del carrer Major, La Cerverina d’Art ens donen una lliçó de minimalisme, simplicitat i modernitat amb un missatge clar i entenedor en disposar aquestes belles peces de ceràmica com les figures principals del pessebre. Tot un encert que queda d’allò tan decoratiu a l’entrada d’aquesta casa rural que hi ha al carrer Barcelona.

família serrano porredon

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: