una mica de tot arreu

El Campanar

Des d’aquest blog s’informa de totes les activitats que es programen des de “el Campanar” pel que fa a la vessant cultural. Anteriorment la publicació Seny Major és la que explicava tot el que s’organitzava des d’aquesta entitat però, amb les noves tecnologies, el paper ha estat sibstituit per la informació digitalitzada.

En aquest post hi trobateu les imatges de la darrera activitat programada per 2015 així com també les de l’habitual decoració que es fa cada any per Nadal.

A l’estiu s’acostuma a programar alguna activitat vinculada amb la festivitat de Sant Magí. Aquest any es va endarrerir i ha estat, a finals d’any, que s’ha realitzat. Nati Gutiérrez, dinamitzadora del Barri de Sant Magí, va impartir un Taller de flors a “el Campanar”. Aquí teniu unes quantes imatges en les que podeu veure, en primer lloc, el cartell anunciador i, a continuació, les flors que farem en el proper taller i, seguidament, algunes de les que es van fer en el taller i que van destinades a les càrregues de Sant Magí pel 2016.cartell logo

Aquestes flors tant espectaculars són les que Nati Gutiérrez ensenyarà a fer en un proper taller que es programarà a l’estiu. Com podeu veure són precioses, vistoses i molt decoratives.

flor 2

flor 3

flor 4

Aquests tipus de flors són les que es posen a les càrregues per la festa de Sant Magí.

flor 7 bona

Una versió més lliure.

flor 8

El grup de persones que van participar en aquest taller, a l’estiu, i programat per les festes del Barri del Carme, són les que tindran cura d’ensenyar a fer flors a tothom que hi vulgui participar.

flor 9

En el seu moment ja s’anunciarà aquesta activitat.

flor 10

La gent que va participar al taller es van quedar alguna flor però la resta, la Nati, les guarda per enflocar les càrregues per la festa de Sant Magí 2016.

flor 13

Una jove i eixeida participant al taller llueix una de les flors.

flor 5 bona

Al programar, altra volta aquesta activitat pel mes de juliol, anirà bé per poder col·laborar  per la festa de Sant Magí que és a l’agost. Aquesta tradició d’enflocar les càrregues és ben antiga però, amb els anys, s’havia pedut i ara fa un temps que es va tornar a recuperar. Ho celebrem!

ca 1

Cafeteria “el Campanar” cada any té molta cura en decorar els seus espais per les festes nadalenques. Aquest any s’ha presentat un bonic pessebre mexicà pintat a mà, de color blau i amb acabats daurats. El daurat s’ha convertit en protagonista i, potenciat pels llums, refulgeix.

cam 2 bona

cam 8

cam 5

Aquesta preciosa manualitat feta amb fulls de llibre ens l‘ha regalat Nati Gutiérrez, que, a més de dirigir el taller de flors, també s’ha compromés, per les properes festes de Nadal, impartir un taller en el que ensenyarà a fer aquest bonic treball i, si s’escau, algun altre.

cam 6

Agraïm l’obsequi i el tenim exposat en un lloc ben visible per tal de gaudir-ne.cam 4

cam 3

La Cafeteria “el Campanar”, com a membre de l’Associació de Comerciants de Cervera, ha participat a la campanya de Nadal. Josep Gené, client habitual d’aquest establiment, ha estat premiat amb una de les butlletes. Aquí el podeu veure amb la propietària del negoci, Àgata Amfuso.

dins

Aprofiteu aquests darrers dies  per visitar l’exposició de pintures de Solana Marticorena. Vistoses i alegres representen la Segarra des de la seva mirada. Restarà oberta fins el dia 6 de gener.

cam 1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: