una mica de tot arreu

Cosir de Blanc. Un homenatge a Ramona Bonet Estela (1)

Enceto amb aquest post la informació sobre l‘exposició Cosir de Blanc que va tenir lloc a la Capella de la Mare de Déu de l’Incendi. Tot i que es va inaugurar el dia 21 d’agost per motius familiars, la difusió ha estat molt centrada en la setmana de la Isagoge i la Festa Major, així com també en l’acte de cloenda que va tenir lloc el dia 3 d’octubre.

L’exposició Cosir de Blanc és un homenatge a Ramona Bonet Estela que el passat mes de març ens va deixar quan li faltava ben poc per complir els 100 anys.

Ha estat una exposició molt gratificant, ja que els elogis han sigut unànims, i l’ha visitada moltíssima gent. Em cal agrair a Mª Rosa Villarroya haver compartit amb mi tot el muntatge així com també la posada a punt de la roba: rentar-la i planxar-la. També a Ramon Mª Razquin per la seva col·laboració en el material de difusió.

També tenen el meu agraïment les Religioses de la Sagrada Família per haver-me cedit aquest espai expositiu que té un encant especial.

Atés que tot el material exposat es força complexe i aturar-se en els detalls és fonamental, hi dedicaré alguns posts per tal de que la informació quedi completa. En aquest primer podreu veure com es va presentar tot el material, tant pel que fa als complements com la roba i les peces de parament de la llar.

Tot el material gràfic que s’ha fet per aquesta exposició ha estat realitzat pel dissenyador Xavi Miret: invitació, cartells, record…

El cartell que anunciava la inauguració.

cartell

Presentant l’exposició.

ton

Jaume Caus en un moment de la seva actuació. Fa fer un concert de trombó. En acabar el recital tothom va poder fer un tastet de coca i xocolata.

nen sebas

Podeu començar a donar un tomb per l’espai expositiu. S’entrava per la dreta.

c 55

En primer lloc, es podia veure la robeta que Ramona Bonet havia fet pel seu nino.

c 54

Seguidament es trobaven totes les peces que havia preparat  pels primers mesos de vida d’un bebe i, a continuació, els vestidets de nena.

c 6

c 64

suelta 3

suelta 4

El vestit de batejar.

suelta 1

Seguim amb difents aspectes de l’exposició.

suelta

c 62

c 46

co 35

co 39

 

co 38

co 37

co 36

suelta 2

co 34

c 1

c 5

c 57

c 2

co 29

c 51

c 52

Dues fotografies de Ramona Bonet Estela tancaven l’exposició. Es podia veure el vestit, una peça delicada i exquisida, que portava en una d’elles. Tenia poc més d’un any.

tieta 1

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: