una mica de tot arreu

2015 – XXXVIII Aquelarre. Aparadors i valoració general de la festa

Ja vaig comentar que faria la meva valoració de la festa de l’Aquelarre, des de les primeres activitats programades pel dimarts fins el moment de la cloenda, amb el correfoc dels Diables de Cervera “Carranquers”.

Aprofito per posar unes quantes imatges d‘aparadors de Cervera decorats en clau de la temàtica aquelarrenca.

La perruqueria Lankers ens té acostumats a presentar sempre uns treballs molt delicats, minuciosos i detallistes, bàsicament per Nadal. Aquesta vegada es va animar amb l’Aquelarre i, com sempre, ho va fer molt bé.

apa 05 bona

Un estol de bruixetes omplien els aparadors d’aquest establiment i era per entreteni-se a mirar-les!!!

apa 04 bona

apa bona bona

Boniques, divertides, amb unes carones entranyables i un vestuari i complements impecables s’exhibien penjades d’una tela d’aranya que les sostenia.

apa 01

Una bruixa malcarada viatjava damunt la seva escombra envoltada de rat-penats. Dins la Pastisseria Puig volia espantar els clients.

apa 1

El propietari d’aquest establiment, en Tomàs, té molta traça per les arts plàstiques, com ho demostra decorant amb el que se li demani diferents pastissos i fent pessebres, la seva esposa en té molta pintant.

apa 2

Sempre tenen cura d’ambientar el seu establiment amb la temàtica del moment. L’aparador lluïa molt ben arranjat, però amb les llums, el vidre feia massa reflexos.

I aquesta màscara feia més por!!!

apa 3

Altra volta vidre i llums, que resulta una mala combinació. L’aparador que van presentar a Estanc Minguell era ben atractiva. combinaven el vermell amb el negre i resultava molt elegant. Les imatges que l’acompanyen no en donen fe.

apa 06 bona

apa 07 bona

apa 9

Com podeu veure a la imatge anterior, aquí el vidre resulta d’allò tan oportú. A Pintures Cervi van tenir cura d’ambientar l’aparador amb cartells de les activitats programades per diferents dies de la setmana. I la façana de la Universitat queda reflectida al seu damunt, atés que el vidre fa de mirall

apa 10

A Armonia les bruixetes campen per tot arreu…

apa 5

…i, altra volta, tenim el vidre emmirallant les edificacions. Les bruixes s’escapen i volen per damunt la Universitat…

apa 6

… i fins i tot es permeten de fer un descans damunt d’un llum del carrer!!!

apa 7

Amb aquesta fotografia dono per tancada tota la informació gràfica sobre l’Aquelarre.

Pel que fa als encerts i desencerts, des del meu punt de vista, esmentaré primer els segons, perquè van ser pocs. Treure l’espai chill out amb el que gaudíem el divendres i el dissabte a la plaça del fossar va ser una errada. L’ espai de la plaça Pius XII, una altra. Que ho preguntin als que gestionaven el bar…I no tenir cura de posar remei a un desgavell dona a una imatge poc seriosa. Tothom va veure un parell de sanitaris bolcats pel terra entre Santa Maria i la plaça del Fossar. Feien un efecte desastrós!!!!!

Els encerts van ser continuats i durant tota la setmana tant pels més petits, que hi va haver de tot i molt, com pels grans. L‘encesa de la Universitat, pel que he sentit a dir als que hi eren a prop, fantàstica. La baixada, la vaig veure des d’un balcó del carrer Major, espectacular i l’espectacle a cal Racó, personalment em va agradar molt, fins i tot el darrer acte que resulta una mica peculiar va quedar resolt amb una estètica vistosa i molt ben portada. La música, amb la noia que cantava, crec que tothom li va posar una nota molt alta.

Sembla ser que la gent de Grepp Teatre, que en tenien cura tot i celebrant els seus 25 anys, estan molt contents per l’allau de felicitacions que han rebut. Sempre es bo sentir parlar bé dels de casa!!!!!!

Val a dir que el temps va ser extraordinariament bo i això és un plus afegit molt important.

Vam enyorar molt l’espectacle del divendres que, des de fa deu anys, l’Araceli Garcia preparava. Entenem les raons que van donar les Bantokades. Però esperem que l’any vinent tornin a animar-se perquè tothom en poguem tornar a gaudir.  Gràcies Araceli pel teu magnífic treball que has dut a terme la nit del Divendres d’Aquelarre durant tants anys!!!!!!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: