una mica de tot arreu

2015 – XXXVIII Dissabte d’Aquelarre (1) (8)

Aquest any per l’Aquelarre vam tenir lluna plena. En aquestes imatges la podeu veure aparellada amb el nostre Campanar. 

lluna 1 bona

lluna 2 bona

lluna 3 bona

lluna 5 bona

La part més coneguda  i important de l’Aquelarre és tot el que s’organitza el dissabte a la nit i que té el tret de sortida a les 11 davant la Universitat. Aquest any, la promesa de que seria un inici extraordinari, es va complir. Un posada en escena potent i un castell de focs ben reexit van encetar el que, després, seria considerat per molta gent, atenent-nos als comentaris escoltats, un dels millors Aquelarres que es recorden. 

Personalment vaig veure poc d’aquesta sortida perquè estava lluny. Per tant m’he permés agafar fotografies de diferentes persones que, com que estan totes marcades no cal citar-ne procedència. A tots, moltes gràcies.

nit 02

nit 2

nit 01

Va resultar del tot sorprenent el descens que van realitzar tot un grup de figurants des de les finestres de la Universitat.

ramon prats

Un cop acabada l’encesa de la Universitat tots vam poder gaudir amb els focs artificials que van agradar molt o van ser ben lluïts.

nit 11

 

Enllestits els focs artificials es va obrir la porta de la Universitat i van començar a sortir la gran quantitat de gent que formen part d’aquest espectacle que té lloc el dissabte d’Aquelarre. Aquest any en tenia cura Grepp Teatre, que celebren els 25 anys de la seva creació. No van decebre. La baixada va resultar  espectacular amb tot el conjunt d’elements que transportaven per tal de tenir-los per fer les representacions a cal Racó.

nit 3

arre 1

nit 4

El foc, màgic i colorista, ens dóna imatges pel record com aquestes, fetes des d’un balcó, tot i mirant cap a la plaça Santa Anna. El fanal sembla que vol ser també protagonista.

sabte 1 bona plaça s anna

nit 1

nit 2

La barana de ferro d’aquest balcó del carrer Major, deixa veure les diferents tonalitats i formes del foc que espetega al seu davant.

sabte 2

sabte 3

sabte 4

Aquest any Les Voltes celebra el seu desé aniversari. Aprofito al mostrar aquesta imatge, en que hi destaca el rètol d’aquesta botiga, per felicitar a Bea Barrientos que és qui gestiona aquest establiment i qui, durant aquest període de temps, ha tingut cura de mostrar, dissenyar i elaborar tot un conjunt de peces artesanals que han donat nom i encant en aquest establiment del carrer Major. Moltes Felicitats!!!!!

les voltes bona

L’espectacle està garantit al llarg de tot el recorregut…

nit 05

nit 04

He tancat el post amb aquestes fotografies manllevades del Facebook de l’Aquelarre que us recomano hi entreu i mireu el reportatge complet. Desconec qui és el qui les signa però són del tot espectaculars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: