una mica de tot arreu

XXXV Curs Internacional de Música de Cervera. Des dels passadissos.

Aquests dies passejar per la Universitat i pel seu entorn ha estat fantàstic. Us convido a que em seguiu en aquesta visita que vaig fer-hi el dissabte al matí. Per tot arreu hi havia alumnes treballant, la majoria amb els seus professors/res. Els podies trobar en gran grup, petit grup o en solitari. Algunes imatges es van fer sense que els protagonistes ho sabessin, altres posant o tocant, amb el seu permís. Tenen el meu agraïment i el de tots/es que espiaran aquests moments de treball i que podran veure com de reexit és aquest curs.

Hi veureu gent de casa i gent de fóra i, com que des del Paranimf es té accés als pasadissos, anireu veient finestres obertes a l’exterior i portes obertes a les aules. Algunes des d’una petita obertura que hi ha a la porta.

Veniu a fer el recorregut.

me 1

fira 20

me 2

me 3

 

me 4 bona

 

me 5 bona

me 6 bona

me 7

me 8

me 9

me 10

me 12

 

me 11 bpna

fira 7

me 13

me 14

me 15

 

fira 12

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: