una mica de tot arreu

Màgica Nit de Reis (1)

Els que ja fa anys que hem deixat de creure amb els Reis també ens agrada veure la cavalcada per la seva estètica i per la il·lusió que vèiem en els infants. Aquests personatges reials són els grans protagonistes de la diada però tota la munió de patges que els acompanyen també, alguna vegada, han de tenir rellevància. En aquest post podreu veure alguns d’ells i d’elles en diferents situacions en unes imatges més aviat poc corrents.

Començo amb aquest parell de patges en un posat al bell mig de la plaça Major. Les seves rialles són preludi de les ganes que tenen de passar la nit repartint joguines per les llars de Cervera.

nit de reis 30 bona

Els Reis estan ocupats en recollir les cartes als infants. Els patges, esperen, dalt la carrossa l’hora de fer feina.

nen mirant

Um patge vigila la carrossa i, l’Àliga de Cervera, sorpresa amb l’enrenou, se’l mira. Aquest dia 5 està molt contenta perquè, junt amb l’Àliga de Barcelona, ha estat la protagonista d’una pàgina del preciós calendari que donaven amb el diari Ara. La fotografia es va fer al monestir de Poblet. Què el teniu? Jo, sí.

nit de reis 2

El Rei és el que atrapa els focus. Els patges, amb modèstia i alegria, l’acompanyen i l’ajuden a atendre els infants.

nit de reis 9 bona

Descansant i agafant forces per la feina que li espera…

nit de reis 5 bona

Fitant la gent des del seu lloc privilegiat

nit se reis 6 bona

Dempeus encara millor !

nit de reis 16 bona

Si hi ha ganes de fer un beure cal fer cap a una cafeteria. Darrera els vidres de l’establiment, en vèiem un parell que prenen alguna cosa.

nit de reis 16

Aquests altres prefereixen fer-ho sense deixar el seu lloc. En una nit freda i que serà llarga, va bé prendre alguna cosa calentona.

nit de reis 25

Han obert el post i el tanquen, amb un posat que ens permet veute el seu look de cap a peus. Al darrere l’estelada, que com l’estel dels Reis, ha de marcar un camí.

nit de reis 32 bona

Un camí que, aquest any que hem encetat, ha de tenir un recorregut vital. Els Reis ens portaran el Regal aquest any? L’Estel i l’estelada, la il·lusió i el desig.

nit de reis 7 bona

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: