una mica de tot arreu

5è aniversari de Cafeteria “el Campanar” (2)

Seguim amb les activitats organitzades en motiu de la celebració del 5è aniversari de Cafeteria “el Campanar”.

El divendres al capvespre va tenir lloc una ballada de sardanes. Agrïm a Joan Castellà i a la colla Jovencells la seva col·laboració en l’organització d’aquest acte. Es van ballar un parell de sardanes.

Durant els tres dies es va anar repetint continuament la imatge que veieu a la dreta: consultar i revisar tot el material exposat, especialment els àlbums corresponents a cadascun dels 5 anys.

sardanes 1

En aquest cartell podem veure l’anunci detallat del sopar i el concert. Mireia Rosich i Ignasi Camps fan molt goig en aquesta bonica imatge.

carell dos joves

La feina va avançant i les taules ja estan preparades amb les estovalles. Al fons, Mireia i Ignasi, posen a punt tot el que necessiten pel concert.

preparatius 2

Vam tenir molta sort perquè, en aquest estiu en el que el temps ha fet trontollar moltes activitats, els tres dies de la celebració vam gaudir d’una climatologia al nostre favor. Sol i temperatures altes s’agraeixen quan es fan activitats de carrer.

darrera 1

Ja es comencen a posar els detalls per embellir la taula. Uns vasets de vidre amb espelmes donaran caliu a l’ambientació.

darrera 2

Vista general de la tarima pels músics, les taules pel sopar, la terrassa i la zona d’exposició.

darrera 3 bona mireia

Josep Guardia i Joan López de la Penya ciclista van tenir cura del sopar.

fideua 0

Aquí els podem veure entrant els estris per la fideuà.

fideua 00

El menú va resultar fantàstic. De primer plat es va servir meló amb pernil i de segon una fideuà exquisida. Per postres es va servir un gelat artesà de Pastisseria Colom molt bo.

fideua 1

Com podeu veure quasi bé hi havia més peix que fideus. Cal donar les gràcies al Josep i al Joan perquè amb aquest bon servei van fer que el sopar fos un èxit.

fideua 2

Quan es van servir les postres i la copa de cava la música va començar a sonar. La primera cançó ja ens va donar la pista de que la música catalana en seria la protagonista. Qualsevol nit pot sortir el sol de Jaume Sisa ens donava la benvinguda. Ningú sabia el programa que havien preparat i va agradar molt la tria que van fer.

campanar 2

De seguida van proposar un brindis i, com podeu veure en aquesta imatge, tothom dempeus, s’afegeix a la cançó, tot i desitjant llarga vida a “el Campanar”.

Al sopar hi vam participar 62 persones. Un grupet de 15 van assistir al concert. Va ser un èxit. Agraïm a tots els assistents la seva presència i suport.

campanar 3

Escoltant les cançons que tant van agradar a tothom.

campanar 4 bona

La Mireia i l’Ignasi en plena actuació.

darrera 4 bona

Va sorprendre favorablement la vessant còmica d’aquest parell d’artistes!

darera 6 ignasi

Més imatges

darrera 7

actuació

Tanquem, amb aquesta fotografia especial, els actes d’aquests tres dies de celebració. Hem quedat molt contents amb la participació que hi ha hagut en tot el que s’ha organitzat i aquest sopar ha estat una magnífica cloenda. Contractar la Mireia i l’Ignasi ha estat una tria del tot encertada. Els aplaudiments i comentaris del públic no enganyen.

darrera 8 bona

GRÀCIES A TOTES I A TOTS ELS QUE HEU FET POSSIBLE UNA CELEBRACIÓ TAN REEXIDA !!!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: