una mica de tot arreu

Un carrer en el que hi trobes de tot i bé (2)

Cal seguir fent el recorregut pel carrer Combat per acabar d’adonar-nos que, sense quasi sortir dels seus límits, es pot accedir a fer una vida quotidiana amb tots els serveis que ofereix.

Cafeteria “el Campanar”, a part de ser un lloc de trobada i de tenir el millor cafè de Cervera, ofereix una programació cultural completament gratuïta a l’abast de totes i tots els cerverins.

combat 40

En aquest espai també s’hi fan esdeveniments especials i aleshores, per mitjà de la decoració, s’adapten els interiors al que s’organitza.

camapanr 2

campanar

Sabateria Jaques exhibeix uns aparadors plens de models de sabates de tot tipus. Al ser un carrer vianalitzat, els aparadors són molt visitats, i ja sabem que el que mira és un possible comprador.

jacques bona

combat 34 bona

Xarcuteria Vila ofereix un ventall de productes de gran qualitat, molts de producció pròpia. Fan menjars preparats entre els que destaquen els canelons, que són exquisits.

xarcuteria bona

combat 22

Que es pot dir de cal Graells Bergadà? Els productes que venen són incomptables. Des dels grans electrodomèstics fins a un clauet diminut. Una botiga imprescindible!

combat 21

combat 23

La perruqueria de l’Eva i la Maria, decorada amb molt gust, ofereix els seus bons serveis en aquesta banda del carrer amb una clientela molt fidel.

combat 36 bona

Un nou establiment que ha estat molt benvingut ja que la Montse, del Món de l’Art, és una gran artista i, sempre va bé tenir una persona, tan creativa i amb tan gust, entre nosaltres.

mon art bona

combat 37 bona

Esports Truga és un dels establiments històrics de Cervera. Ja fa molts anys que té un nom important pel que fa a l’esport i al vestir informal. Clients de Cervera i de fóra són fidels a aquesta botiga que té un assortit fantàstic de material.

combat 24

combat 25

Pastisseria Colom. Un altre establiment amb molts anys al darrera d’història i de servei al públic. És coneguda la seva capacitat per organitzar qualsevol tipus d’acte, ja sigui al propi local o en un altre espai: noces, festes d’aniversari, primeres comunions…Darrerament han donat pes a la producció de xocolata de qualitat.

combat 26

combat 27

Si compres la fruita a cal Huguet assegures la qualitat. Des de sempre la seva oferta és immillorable.

huguet bonahuguet bona 2

Dormir bé és bàsic per la salut. A Dormebe trobareu tot el que necessiteu per un bon descans.

cpmbat 38 bona

Fons i tot disposem de l’única tenda que hi ha a Cervera on venen Loteria. És el que dic: On trobaríeu un carrer com aquest?

loteria

Un carrer que, a més, celebra una de les Festes de Barri més fantàstiques de la ciutat.

El dia 15 ja hi ha ambient tot el dia amb les paradetes al carrer.

combat 28

I el dia 16, dedicat a la Mare de Déu del Carme, festa grossa! Es programen diferents actes i s’acaba amb el multitudinari sopar al carrer.

combat 29

combat 30

I amb un bon ball per acabar de celebrar-ho!

Aquest 8 d’agost, en motiu de la celebració del 5è aniversari de Cafeteria “el Campanar”, hi haurà festa grossa. S’han programat activitats tot el dia i, al vespre, hi haurà un sopar de celebració i un concert.

Mireu el cartell, que ja està a punt de sortir. Segur que us agradarà molt el seu disseny i la programació que hi trobareu.

combat 31

combat 33

combat 32

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: