una mica de tot arreu

Carnaval d’Estiu. La rua passa pels carrers de Cervera (2)

Aquest blog es va començar a editar el 17 de febrer de 2013 i els posts que fins ara havien tingut més entrades eren, el primer: Els Comdals amb Marc Márquez i el segon, Concert al túnel, 2013. Doncs a partir d’ahir això ha canviat ja que el primer post dedicat al Carnaval d’Estiu s’ha posicionat en PRIMER LLOC !!

Enhorabona gent de Sound de Secà!!!!! 

Des d’un balcó sempre es té una perspectiva diferent del que passa al carrer. El primer grup de percusió va desfilant il·luminant el carrer amb aquesta combinació de verd i vermell ataronjat que enlluerna!

cerca 1 bona

Un grup de joves van participar escenificant una comparsa dedicada al gimnasi. A fe que ho podien fer. Només cal veure els bons resultats que porta dedicar unes estones a aixecar peses!

cerca 2 bona

Sí o sí?

cerca 3 bona

Passa el grup de la Polinèsia. Fantàstics els dibuixos tribals que porten a l’esquena i que en aquesta imatge podem veure tan bé.

cerca 5

Un Carnaval d’Estiu dóna per molt més que un d’hivern. Això de poder lluir el body és un valor afegit a la disfressa. Us la imagineu al Carnaval d’Hivern amb samarreta afelpada incorporada?

cerca 4 bona

Va ser remarcable, tot i que era el primer cop que s’organitzava, que bastants grups s’animessin i decidissin disfressar-se i afegir-se a l’espectacle. Aquest jove anunciava un tour per Cervera i anava acompanayat d’un grupet que no paraven d’anar d’aquí cap allà, informant i animant a la gent perquè s’apuntés a aquest tour…

cerca 7 bona

El grup de hawaians i de hawaianes s’ho va passar d’allò tan bé!

cerca 8 bona

Observeu que, a prop de la gent que desfilava, hi havia algú de Sound de Secà que tenia cura de la bona marxa de la Rua. És per això que ells no participaven com a comparses sinó que es dedicaven al control i l’organització.

cerca 9 bona

Amb aquesta llargada de cames quasi se’ls hi podia danar la mà des del balcó!

cerca 11 bona

Una Reina de Carnaval brasilera circulant, triomfal, sota un plugim de senyeres.

cerca 12 bona

Arriben els Bombollers. La visió de dalt cap a baix va donar unes imatges, en les que s’apreciava amb detall, tot l’embalum de pots i bidons, customitzats i reciclats com a instruments musicals. Fixeu-vos-hi bé!

cerca 13 bona

cerca 14 bona

cerca 16 bona

cerca 17 bona

Un altre grup de percusió que ha incorporat també detalls del vestuari propis dels habitants de diferents illes de noms exòtics que es troben al Pacífic.

cerca 18 bona

El que deia primer: van ser molts i moltes els que van espavilar-se i amb enginy van decidir sortir amb una disfressa, en aquest cas casolana, que són les més boniques i les més personalitzades. Unes meduses de terra ferma!

cerca 19 bona

No sabia que en temps del Cèsar també estava de moda prendre el sol i cremar-se. Aquestes marques de les tires ens ho confirmen.

cerca 20 bpna

El grup de percusió que s’havia abillat de negre, com a base de la seva disfressa, posava el color al conjunt amb els plomalls propis dels indis, que eren ben vistosos. Al darrera, els ciutadans de Roma, no perdien el temps. Fixeu-vos quin bé de Déu de copes que porten a les mans!

cerca 21 bona

La Sardina anava ben esbojarrada. Tan seriosa que sortia de la Universitat i després, no va parar de fer bestieses! El personal que l’acompanyava es devien sentir mimetitzats amb l’allau de participants als Sant Fermins. O sigui que anaven vestits com si Cervera fos Pamplona!

cerca 22 bona

Una pregunta? Què se’n farà de la Sardina al Carnaval d’Estiu?

cerca 23 bona

Demà seguirem veient més imatges d’aquesta festa que, pels comentaris sentits, ha agradat a tothom.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: