una mica de tot arreu

L’Usuhaia que no trobaràs a la Terra del Foc

La ciutat d’Usuhaia és una de les més australs del món i es troba situada a la Terra del Foc en un indret on les fredors són intenses. Aquest és el nom d’un dels hotels més emblemàtics d’Eivissa i val a dir que de fred, poc en tasta. O sigui que les dues Usuhaies només tenen en comú el nom, ja que no hi ha res més en que puguin assemblar-se.

Aquest post d’avui contrasta del tot amb el d’ahir, en el que la senzillesa i “el menys és més”, n’eren els protagonistes.

Val a dir que l’edifici, en veure’l per primera vegada, ofereix un impacte visual important. I tot i que hi ha una barreja de motius decoratius, la sorpresa és favorable. A l’entrada el record d’indrets exòtics hi és present amb aquestes escultures de simbologia oriental…

usu 17

… i la serena expressió d’aquest buda daurat

usu 16

Un mix atrevit és el que barreja el disseny floral de les parets, la figura oriental i les libèl·lules fetes amb material plàstic, que donen pas a la gran quantitat de representacions d’animals que trobarem per tot el recinte.

usu 18

El cel del dia que vaig fer les fotografies no acompanyava però, val a dir que aquest edifici quan queda retallat damunt fons blaus com els de les imatges d’ahir, realment impacta. Mai havia vist una construcció embellida amb aquesta mena de filigranes que semblen brodades damunt les parets!

usu 1 bona

Com podeu veure la part dedicada a les habitacions és moderna i amb un bon disseny. El propietari de l’Usuhaia és l’omnipresent i totpoderós Abel Matutes, ex-ministre d’un govern del PP i l’home fort de l’illa. Ell i la seva família ho dominen quasi tot a Eivissa.

usu 2

La part més espectacular de l’Usuahia és tota la zona interior, presidida per una piscina inmensa. És una de les discotèques més emblemàtiques de l’illa i la gent que s’alotja aquí pot gaudir amb la música dels millors DJs del món sense moure’s de la seva habitació.

usu 3

Vaig estar fa un parell d’anys a la festa de la presentació de la moda Ad-lib i realment vaig quedar impressionada amb tota la posada en escena: les llums, els famosos, la música, l’ambient… en aquest espai interior que, especilament de nit, resulta realment espectacular. Us recomano que entreu a la web o a alguna pàgina vinculada a l’Usuahia per tal de veure imatges d’aquesta zona i de les que jo no disposo. Us adonareu que com no exagero!

usu 4

Decoració contrastada amb la incorporació d’aquests elements balinesos

usu 6 bona

Formigues gegants pugen per les parets donant un fort impacte visual al conjunt.

usu 8

usu 14 bona

usu 15

Sofisticats cocodrils s’exhibeixen per diferents espais.

usu 9 bona

Una libèl·lula de disseny, s’enfila per una palmera.

usu 19 bona

Caragols de color rosa xiclet campen pels jardin amb les banyes ben tieses…

usu 13 bona

La zona beach és totalment privada i exclusiva.

usu 5

La platja on es banyen els usuaris d’aquest vast complexe és privada i ls tumbones, millor dit els llits, on es pot prendre el sol i passar l’estona, són àmplis i comodíssims.

usu 12 bona

usu 11 bona

La zona on fan massatges espera a la sombra per qui vulgui relaxar-se i sentir-se a la glòria.

usu 10

Ben segur que s’hi trobarà arrecerat en aquesta edificació íntima, fresca i còmoda.

usu 7

Si  voleu fer-hi una estada en ple mes d’agost només cal preparar, per la millor suite, de 7 a 8 mil euros per passar-hi una nit. Vaja un preu ben assequible a totes les butxaques!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: