una mica de tot arreu

Carnaval 2014 Comparses (2) Savines Master Chef

Avui el post només està dedicat a la comparsa Savines Master Chef però l’enceto amb la imatge de tres joves que, tot i que no hi tenien res a veure, em van agradar molt amb l’ús que feien d’aquests estris de cuina. I com que de cuina anava el tema amb elles obrim el post.

trs noies bona

Presento aquesta comparsa amb una imatge de David Bonet, amb el que compartim amistat i cognom. Atés que és un magnífic músic, que forma part de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, em permeto que enceti les imatges d’aquesta comparsa tot i dirigint-les, la batuta queda per la música, amb el ganivet i la forquilla que, en aquest cas, són més adients.

cuina 13 la bona bona

Mireu amb atenció la carrossa i fixeu-vos en els detalls que hi van posar. Realment van fer un muntatge fantàstic presidit per aquest cuiner de nivell.

cuina 4

La comparsa arriba per situar-se al lloc que l’hi correspon. La base del vestuari, en color negre, contrastava amb la resta d’elements en els que dominava el blanc. Els plats gegantins es destacaven per damunt de la munió d’infants.

cu 3

Els pares i mares portaven una disfressa molt ben elaborada: un plat que caminava i que, en aquest cas, mostrava un bon ou ferrat amb patates fregides i un tall de cansalada. Tot fet amb molta cura. Des de la sanefa de flors del plat fins al barret d’aquest pare tan satisfet.

cu 1

Un altre plat amb menjar diferent. Verdures amb peix ben fresc amb les postres al costat: un bon pastisset de xocolata que s’endevina boníssim.

cu 2

Pel que fa a la disfressa de la mainada, tots i totes anaven vestits de cuiner i el que destacava més era el barret típic dels professionals dels fogons.

cu 5

El mocador vermell donava el toc de color al vestuari fet en blanc i negre.

cu 4

cu 8

A la butxaca no hi falten els coberts per manipular el que convingui.

cuina 8 bona

Com que no miro televisió no sé la funció d’aquest personatge dins del programa Master Chef però, pel goig que fa, segur que hi té protagonisme.

cuina 10

La Rua ja avança en direcció cap al polisportiu i el cuiner va fent el seu camí, aquí ja amb una bona il·luminació. Com que l’enlluerna les ulleres de sol són una bona opció per evitar la molèstia. És que estaven en tots els detalls!

cuina 11

Un cop entrem al polisportiu dono l’oportunitat al David que mostri la seva disfressa. M’admira veure que, fins i tot sembla que l’ou no ha quedat prou cuit i s’escapa una mica de rovell, d’un to més pujat. És del tot evident que aquestes mares i pares van cuidar la seva disfressa al detall!

ci 20

Els nens i nenes no van parar de jugar i fer gresca. La festa va estar molt animada i s’entretenien mentre esperaven el repartiment de premis.

cu 16

cuina 20

cu 12

Els grans plats reposaven després de la llarga caminada que havien fet pel centre de la ciutat.

cuina 26

Ja comença el repartiment de premis i, atents al que passa a l’escenari, aquestes cuineres i cuiners destaquen amb els seus barrets tan bonics.

cu 15

cu 14

Ja han pujat a l’escenari per recollir el premi!

cu 20

Amb barret, sense barret, amb la samarreta arremangada o ben col·locada posen per la fotografia de grup.

cu 19

Quart premi i 125 euros que aniran bé per pagar alguna factura de tot plegat.

cu 17

Cal felicitar als components de l’Ampa de le Savines per aquesta magnífica comparsa que van dissenyar. Esperem que l’any vinent ho torneu a fer!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: