una mica de tot arreu

Marc Márquez, de Cervera (2)

Seguim fent una visita al Museu Comarcal de Cervera per acabar de donar una ullada a l’exposició dedicada a Marc Márquez i anar preparant el terreny per la festa que tots desitgem celebrar. Esperem que el proper dia 10 no hi hagi cap entrebanc i aquest jove de Cervera es pugui proclamar campió del món de moto GP. Sí es compleixen els pronòstics la festassa que se li farà serà d’aquelles que no s’obliden ja que el que ha fet fins ara ha estat trencar records, un darrere l’altre, fent una trajectòria excepcional que caldrà celebrar també d’una manera excepcional.

En aquesta magnífica fotografia el veiem vestit tal i com corre a les curses. Els ulls, vius i brillants, ens transmetren la passió que posa en tot el seu projecte esportiu.

marc 20

Vista d’una part de l’espai expositiu.

marc 21

Es necessita una bona estona per poder veure bé tota aquesta mostra ja que hi trobareu moltes fotografies, de gran qualitat, algunes de gran tamany i altres més reduïdes, així com també moltíssimes explicacions amb les que podreu seguir tota la trajectòria del Marc.

marc 22

Ell sempre parla dels seus orígens. Ha posat Lleida, i especialment Cervera, al mapa.

marc 23

Catalunya Caixa, vinculada amb la seva espontsorització, també hi és present.

marc 24

marc 25

Darrera la moto veiem una preciosa imatge d’aquest jove i, al costat, hi trobem la zona en la que es pot veure com explica les seves vivències per mitjà d’un audiovisual.

marc 32

Fotografies fetes en llocs emblemàtics de Cervera. Unes imatges de gran qualitat que res tenen a veure amb aquesta que he fet al fotografiar l’original.

marc 26

Marc posant en altres indrets rellevants de la ciutat.

marc 28

Quin jove més eixerit! Aquí la gent l’aprecia moltíssim ja que no ha canviat gens i quan fa estades a la seva ciutat és comporta com sempre.

marc 29

Aquesta gran vitrina mereix una llarga parada. Tots els trofeus guanyats, que no són pocs, es poden veure darrere aquests vidres. Una imatge preciosa del Marc la presideix.

marc 31

Quina colla! Què jovenets es veuen i com el futur els ha portat a enfrontaments per pujar al número 1 del podi.

marc 33

Sempre content transmetent una alegria i un optimisme al llarg i ample del món!

marc avui 1

Aneu a visitar aquesta exposició i podreu gaudir amb les nombroses fotografies, totes de molta qualitat, com podreu comprobar en veure-les en directe.

marc avui 2

Aquí hi ha de moment, i esperem que per pocs dies, el document que li dóna el màxim guardó que ha conseguit en la seva espectacular trajectòria professional.

marc 40

Tanco aquest post amb la mateixa imatge que el vaig encetar. El posat de Marc amb aquesta joventut, serenor i capacitat de sorprende’ns que ha anat demostrant, ja des de ben petit, al llarg de tots aquests anys i que desitgem pugui continuar en aquesta línea d’actitud i de realització com a persona i com esportiststa d’èlit.

marc dia inauguració

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: