una mica de tot arreu

Birraiders, una estètica diferent

Cervera és una ciutat en la que, sortosament, s’organitzen moltes coses i, el millor de tot, és que són molt variades. No podem comparar la trobada de Birraiders amb els actes d’aquest cap de setmana dedicats als Carranquers i a la Festa de Corpus.

Penso que és molt important aquesta diferenciació, quasi antagonisme, amb diferents maneres de veure les coses i diferents maners de presentar-les. És enriquidor poder-ne gaudir de totes i així adonar-nos de que, coses contrastades i amb estètiques ben oposades, poden servir per apropar i entendre maneres de fer i de viure.

Començo els posts d’aquesta setmana amb el segon i darrer dedicat als Birraiders. A partir de demà i, d’una manera seqüenciada, aniré posant tots els actes d’aquest passat cap de setmana.

L’inicio, tal com va acabar el de l’altre dia, amb una imatge de l’Andreu, ànima i motor impulsor d’aquesta trobada a Cervera de Birraiders. Ja vaig dir que estava disponible per a tothom en el sentit d’informador i conductor i, amb el barret rosa, el vam tenir ben visible i disponible!

birra andreu bona

Avui el post va dedicat a les persones i molt poc a les màquines. Poso aquesta Harley Davidson com a recordatori de les motos, les grans protagonistes de la trobada…

birra 18

… també les persones van ser amb la seva peculiar estètica uns superprotagonistes. És el cas d’aquest jove que cridava l’atenció per la seva alçada, com un gegant…

birra 2 gegant la bona

La delicadesa i els colors dels objectes de la parada de l’Espígol contrasta amb l’estètica fosca i dura del grup de “motards”.

birra 10

Looks vistos pel davant…

birra 1

… i pel darrera.

birra 8 darrera

birra 11

birra 5

birra 4

birra 3

Al poliesportiu fent un beure veiem un dels participants que cridava l’atenció per aquest espectacular cabell que contrastava amb el negre de la roba i de les ulleres. Es feia mirar!

bi 5

La música country sempre va associada al món d’aquests “motards”. És el reflexe d’aquesta classe de melodies tant arrelades a determinades zones de l’oest dels Estats Units i que van, indiscutiblement vinculades, als usuaris de Harleys Davidson. Per tant, en qualsevol trobada d’aquest tipus, no hi pot faltar un grup que toqui música country que els assistents agrada molt d’escoltar i sovint també ballar.

Aquest home sembla fotografiat a qualsevol local de música country dels Estats Units. O no? Una mica difícil amb la senyera al fons oi?

birra home country

Birraiders acompanyant als que ballen ja cap al final de la trobada.

cuntry 1

country 2

country 3 catal

Detalls extravagants decoren algunes motos customitzades.

birra 9

Com aquesta, que el seu propietari ens mostra orgullós. Quan va engegar la música semblava que estàvem en una discoteca.

birra blau

Acabo amb gent de Cervera. Una altra volta la Raquel, que estava tan eixerida, que no fa nosa tornar-la a veure.

raquel

Detall de l’espectacular Pontiac…

birra pontiac bona

… propietat de David Gavaldà.

birra pontiac 1

I per acabar, la Regidora Elvira Costa, que no falla mai en cap acte dels que li toquen i també alguns dels que no, ens sorprén en un posat asseguda  en aquesta moto tan impresionant.

elvira la bona

TÍTOL del proper POST.– nº 74.- Primer Concurs de Grallers a Cervera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: